bar-delivery-icon-white Created with Sketch. Fri frakt i hele Norge
Stars Created with Sketch. 4,8 Stjerner på Trustpilot (Les omtalene)
Climate Created with Sketch. Klimanøytral

Ofte kjøpt sammen

12 best i test kontorstol alternativer i 2024

Written by: Anniken

|

|

Time to read min

Vet du hva? Det føles seriøs at du må ha doktorgrad for å finne riktig kontorstol som passer best for deg. Det er så innmari mange stoler der ute. Men, I dag tenkte jeg at nok er nok og har nå lager vi en sammenligning av 12 populære kontorstoler. Det er KUN en grunn og det er, deg. Jepp, deg! At du får en enkel oversikt over ergonomisk kontorstol varianter som finnes i markedet. For eksempel hvordan en kontorstol fra Ikea er sammenlignet med jysk eller Håg sine. Hvilken av de kontorstolene passer best for hjemmekontor? Eller, finnes det en rosa kontorstol?🙋🏼‍♀️ Er en gamingstol virkelig en bra kontorstol eller er det bare overvurdert. Uansett hva du grubler på, så har vi kun et mål, og det er å gjøre valg av en ergonomisk kontorstol så enkelt som mulig for deg. For du er viktig for oss! 


Vi håper at denne analysen kan fjerne frustrasjonen over jakten på den perfekte arbeidsstolen. Så uten å bable så mye mer, la oss hoppe i det som er gøy. Nemlig hva i alle dager skal du velge av kontorstol til den fine og moderne arbeidsplassen eller hjemmekontoret ditt. Å skaffe det fineste og ikke minst mest ergonomisk riktige kontorstol for et hjemmekontor kan spille en viktig rolle for helsen din. 


La oss bare drepe en myte her. Glem alle de artikklene som snakker om hvilken kontorstol som passer for 4, 8 og 12 timers arbeid. Det er seriøst helseskadelig å sitte i flere timer hver eneste dag. Vi mennesker er IKKE bygd for å sitte i flere timer i strek og fortsatt, så mange som spør oss om de kan sitte i kontorstolen i 4, 8 eller 12 timer. Pluss, det har ingenting å si hvor mange timer du sitter i en kontorstol fordi du sitter jo ikke som en stokk og rørt. Men, for å svare på ditt spørsmål. Vi anbefaler ikke deg å sitte i så mange timer i strek. Vi mennesker er bygd for å være i aktivitet. For å bevege oss. Mange studier som har kommet frem til at du bør bevege deg minimum hver 30. minutt for å opprett holde en fantastisk bra mental og jobbhelse. Produktiviteten din øker også enormt mye når du er flink å kombinere sittende, halv stående og stående arbeid. Under er det 12 av de best i test og populære kontorstolene i markedet:


1- Pomelo Vistabella 

2- Pomelo Balansestol

3- Håg Capisco 8107

4- Håg inspiration 9231 

5- Håg inspiration 9221 

6- Herman Miller Aeron
7- Kinnarps Capella
8- Savo Soul

9- Vitra Trim L

10- Ikea Markus 

11- Jysk Asperop 

12- Arozzi gamingstol 

De viktigste kontorstol kriteriene for oss er: 

1- Ergonomiske funksjonalitetene  

2- Sittekomfort 

3- Design

5- Pris - (Hentet fra januar.2024. Pris kan variere basert på tilbud leverandørene kan ha)

Alternativ #1 - Pomelo vistabella kontorstol:

Pomelo sin Vistabella kontorstol er laget med øye for vakre detaljer, noe som gjør stolen like funksjonell som imponerende. Den avanserte og ergonomiske kontorstolen er en klassiker innen ergonomi og arbeidshelse. Passer bra i et moderne kontorplass eller for deg som ønsker både estetikk og ergonomi mens du jobber hjemmefra. Nemlig en interiørvennlig og ergonomisk kontorstol for hjemmekontoret! Vi har absolutt ikke spart på noen funksjonalitet her. Med mange ergonomiske funksjoner og reguleringsmuligheter er stolen svært behagelig å sitte i. Denne pene kontorstolen fremmer aktiv sitting og tilbyr det beste innen funksjon, estetikk og velvære. Sjekk den detaljerte og lange listen under for å finne ut om all funksjonalitet dette vakre produktet byr på. Hvis du har lyst å se alle de ergonomiske funksjonalitetene enda mer nøye, ta en titt på denne artikkelen her: (Vistabella kontorstol funksjonalitet)


Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Ja

Tilting av stol: Ja

5D armlener: Ja

Justerbar korsryggstøtte: Ja

Avtagbar nakkestøtte: Ja
Pris: 
6.990 kr 
Frakt: 
Fri frakt 
 


Alternativ #2 - Pomelo balansestol

Vi vet, vi vet. Denne er ikke akkurat en kontorstol med hundrevis av funksjonalitet. Vi tenkte å ta det med for å vekke oppmerksomheten rundt bevegelse. Å sitte lenge er virkelig ikke anbefalt. Uansett hvor ergonomisk kontorstol du har, det å sitte over 30 minutter er virkelig helseskadelig. 


Denne kontorstolen er en god kombinasjon med en ordinær og ergonomisk kontorstol. Samtidig har den mulighet for høydejustering som gir deg støtte i overgangen mellom sittende og stående arbeidsstilling. Stolens smarte skålformede fot med anti sklibelegg gjør at bevegelsen tas ut helt nede ved gulvet og dermed byr på stor bevegelsesfrihet og variasjon i sittestilling. Rygg og magemuskulatur trenes dermed automatisk med en mer aktiv sittestilling. Ved at du sitter med hoftene i en mer åpen stilling og retter opp ryggen, så vil du få et økt oksygenopptak sammenlignet med å sitte på en ordinær stol. Siden ståstolen ikke har hjul, vil du også kunne beskytte gulvet på hjemmekontoret eller kontoret for merker og skader.

Pomelo mini heve senke skrivebord 78x50

Hev senk av sete: Ja - Passer til hev senk pult

Justering av setedybde: Nei

Tilting av stol: Nei

5D armlener: Nei

Nakkestøtte: Nei
Pris: 
2.490 kr 
Frakt: 
Fri frakt 


Alternativ #3 - Håg Capisco 8107 KONTORSTOL:

Vi alle er helt like. Hvis noe har vært i markedet lenge og fleste av de du kjenner snakker om den, tror du at det produktet er det beste. Når det kommer til kontorstoler, så skal du vite en ting, vi alle er bygd forskjellige. Derfor har vi laget denne artikkelen. Rett og slett for å vise deg en helt objektiv og nøytral analyse av de mest populære kontorstolene som finnes i markedet. Håg er en norsk leverenadør av ergonomiske kontorstoler. En av de mest populære modellene de har laget er nemlig Håg Capisco 8107. La oss se bort ifra navnet og tallene og heller fokusere opå hva denne kontorstolen av funksjonalitet som kan passe deg. 


Med HÅG Capisco kan du variere sittestillingen din fritt. Med fokus på ergonomi og tilpasningsevne er HÅG Capisco kontorstol utstyrt med mange justeringsmuligheter. Kontorstolen har setehøyderegulering, slik at du kan tilpasse setet til lav eller høy arbeidsstilling, og til og med helt opp til stående posisjon. Du kan også justere setedybden og høyden på ryggbrikken for optimal komfort. Vippemotstanden er regulerbar og kan låses, slik at du kan finne den perfekte balansen mellom bevegelsesfrihet og støtte. HÅG Capisco kommer også med Liftomat 200 mm som standard, slik at du får den ekstra høyden du trenger når du jobber. Uansett om du trenger en ergonomisk kontorstol for hjemmekontoret eller arbeidsplassen din, er HÅG Capisco et pålitelig valg som kombinerer funksjonalitet, stil og komfort.


Denen kontorstolen er en fin alternativ om du ønsker å ha en behagelig og ergonomisk kontorstol. Vi synes i hvert fall at denne er en ok kontorstol. Viktigste er at du ser om funksjonalitetene den har passer deg og kroppen din. Ikke minst, om prisen er spisbar for deg 😅
 


Pomelo blogg om kontorstol. Bildet beskriver Håg  Capisco 8107

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Ja

Tilting av stol: Ja

5D armlener: NEI

Justerbar korsryggstøtte: Ja

Avtagbar nakkestøtte: Ja
Pris: 
15.000-20.000 kr
Frakt: 
Avhengig av forhandler og butikk 
Alternativ #4 - Håg inspiration 9231 kontorstol:

Her er en annen stødig kontorstol som er meget populær blant HÅG sine ergonomiske kontorstoler. En fin kontorstol som har mange ergonomiske funksjonaliteter. Eneste vi vil påpeke frem her er at stolen ikke har mulighet for å justere nakkestøtte. Armlene også er 4D og ikke 5D. En 5D armelene for kontorstol er meget viktig hvis du ønsker å maksimere fleksibiliteten av arbeidsstillingene. Ellers, er Håg inspiration 9231 en flott utvalg av kontorstol. 


Husk, vi har en totaloversikt over alle funksjonlitetene til alle disse ergonomiske kontorstolene nederst i denne artikkelen for å gjøre jobben å sammenligne alle stolene mye enklere for deg. 

Pomelo blogg om hev senk pult. Bildet beskriver ikea bekant.

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Ja

Tilting av stol: Ja

5D armlener: Nei

Justerbar korsryggstøtte: Ja

Avtagbar nakkestøtte: Nei
Pris: 
20.000 - 30.000 kr
Frakt: 
Avhengig av forhandler og butikk
 


Alternativ #5 - Håg inspiration 9221 kontorstoL:

Håg inspiration 9221 kontorstol er også en populær og ergonomisk kontorstol. i motsetning til den større modellen, har denne stolen ikke en nakkestøtte. I tillegg er armlene 4D og ikke 5D. Ellers, kvalitetsmessig er denne kontorstolen fra Håg helt lik som 9231 modellen. 


Se fullstendig funksjonalitet og vurdering av denne stolene nederst i artikkelen. Her har vi tatt med oss det som kan være interresant og viktig for deg som ønsker å skaffe seg en kontorstol enten til kontoret eller hjemmekontoret.

Pomelo blogg om hev senk pult. Bildet beskriver IKEA sin kontorpult uppsel.

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Ja

Tilting av stol: Ja

5D armlener: Nei

Justerbar korsryggstøtte: Ja

Avtagbar nakkestøtte: Nei
Pris: 
15.000 - 20.000 kr
Frakt: 
Avhengig av forhandler og butikk


Alternativ #6 - Hermanmiller Aeron kontorstol:

Det er jo ikke rart at denne kontorstolen er populær. Herman miller har jo overlevd både første og andre verdenskrig. Om ikke de hadde vært kjent, vet vi ikke hva annet kunne det. Men, fra spøk til alvor. Herman miller har alltid vært en fantastisk kontorstol i øyene til forbrukerne. Vi er også noenlunde enig i at den er en bra og ergonomisk kontorstol. Den har mange funksjonalitet og passer perfekt for deg som har kontor eller hjemmekontor. Ting vi derimot ville ha deg obs på, hvis det er viktig for deg, er nemlig at Herman miller har ingen nakkestøtte. I tillegg så er armlene 4D og ikke 5D. Det er alltid greit å ha noen ekstra funksjonalitet når det kommer til armlener og nakkestøtte. Til tross for alt, måten vi jobber på har jo endret seg siden 1900 tallet 🤪 Herman miller er og vil alltid være en en bra alternativ for en ergonomisk kontorstol. Dersom punktene vi nevnte oppe er ok for deg og at du ikke trenger å rane en bank for å kjøpe den, kan du selvfølgelig vurdere denne kontorstolen fra Herman Miller. 

Pomelo blogg om hev senk pult. Bildet beskriver IKEA RODULTF KONTORPULT.

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Ja

Tilting av stol: Ja

5D armlener: Nei

Justerbar korsryggstøtte: Nei

Nakkestøtte: Nei
Pris: 
18.000 - 20.000 kr
Frakt: 
Avhengig av forhandler og butikk


Alternativ #7 - Kinnarps Capella kontorstol:

Med denne gode og svenskproduserte kontrostolen Capella, får du også mye ergonomi og komfort. Kinnarps er et kjent merkevare som fokuserer på ergonomi og ergonomiske kontorstoler. Capella har mange funksjonalitet og må si at det er virkelig et godt valg når det kommer til en fantastisk kontorstol. Men, det er veldig viktig å legge merke til en ting her. Capella har mange forskjellige modeller. Vi har nå valgt den kontorstol modellen som etter vår mening skal ha mest mulig ergonomisk funksjonalitet når det kommer til en komfortabel kontorstol. Den modellen vi har valgt skal ha både armlener og nakkestøtte. Det sagt, her er ting som greit å tenke på. Armlene er 4D og ikke 5D armlener. I tillegg er det ikke mulig å ta av nakkestøtten om du har behov for det. Men, hvis ikke de tingene viktig for deg, så er Capella kontorstol en fin stol å velge. Mulig prisen kan være litt stiv men, ja, har du overskudd av penger i disse inflasjonstidene, er det bare å slå til med en Kinnarps kontorstol. 

Pomelo blogg om hev senk pult. Bildet beskriver Komplett sin kontorpult iiglo.

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Ja

Tilting av stol: Ja

5D armlener: Nei

Justerbar korsryggstøtte: Nei

Avtagbar nakkestøtte: Nei
Pris: 
18.000 - 20.000 kr
Frakt: 
Avhengig av forhandler og butikk

Alternativ #8 - savo soul kontorstol:

Savo kontorstol er også et meget kjent merkenavn. De har jo drøssevis av kontorstoler. Men, vi har faktisk valgt en model som etter vår mening passer perfekt for kontorarbeid. Det er Savo Soul. Den har veldig mange fine funksjonalitet og kan faktisk passe perfekt for lange arbeidsdager. Vi elsker Pomelo Vistabella. Det er liksom den kontorstolen vi mener som har ALT du måtte trenge av funksjonalitet og design når det kommer til ergonmiske kontorstoler. Men, vi kan ikke legge skjul på at Savo Soul kontorstol er en kontorstol som faktisk kan matche Pomelo sin Vistabella kontorstolen. Eneste forskjellen er at Savo sin arbeidsstol har 4D armer og ikke 5D. Ellers har den de alle funksjonlitetene som Visteballa har. Det som skiller disse to fra hverandre er armelener, design og sist men absolutt ikke minst, prisen. Savo Soul koster mye mer. Så med andre ord, du får selvsagt mye kontorstol og funksjonalitet for pengene hvis du går Vistabella kontorstolen.

Pomelo blogg om hev senk pult. Bildet beskriver Komplett sin kontorpult.

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Ja

Tilting av stol: Ja

5D armlener: Nei

Justerbar korsryggstøtte: Nei

Avtagbar nakkestøtte: Ja
Pris: 
12.000 - 15.000 kr
Frakt: 
Avhengig av forhandler og butikk

Alternativ #9 - VITRA Trim L kontorstol:

Du lurer sikkert på, “hvordan i alle dager er det mulig at det er så mange kontorstoler i markedet?”. Vi kan trøste deg med at vi ikke har en gang begynt 😅 Nei da. Vi er enig med deg. Vi er også overrasket over at det er så mange forskjellige kontorstoler der ute. Det er virkelig tusenvis av forskjellige typer kontorstoler i markedet. Derfor, når vi begynte å designe Pomelo Vistabella kontorstolen, tenkte vi på en ting. Vi tenkte og drømte om å lage en stol som var super pen, interiørvennlig og samtidig hadde alle funksjonalitetene du måtte trenge. Og det, uten at det måtte koste skorten. Men nok om Vistabella. La oss snakke om Vitra kontorstolen her. 


Vitra Trim L er også en nydelig kontorstol som har mange funksjonalitet. Det som er viktig å tenke på, som går igjen i alle andre stolene er ryggstøtte, nakkestøtte og armlenene. Vitra Trim L kontorstol har ikke 5D armer. I tillegg er ryggstøtten mindre fleksibel enn andre kontorstoler. Naakkestøtten er også ikke avtagbar eller justerbart. Ellers, er denne stolen veldig interiørvennlig og vakker. Som har for så vidt mange andre viktige funksjoner som kan passe i et hjemmekntor like godt som på en kontorplass. 

Pomelo blogg om hev senk pult. Bildet beskriver Jysk sin kontorpult.

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Ja

Tilting av stol: Ja

5D armlener: Ja

Justerbar korsryggstøtte: Nei

Avtagbar nakkestøtte: Nei
Pris: 
14.000 - 20.000 kr
Frakt: 
Avhengig av forhandler og butikk

Alternativ #10 - IKEA MARkus kontorstol:

Nå har vi snakket og vist frem kontorstoler som virkelig er i luksusklassen. Eller, rettere sagt, vi har snakket om produkter der prisen er veldig høy. Ikea Markus kontorstol er en av de mest populære stolene i markedet som faktisk er i en lavere prisklasse. Det sagt, vil vi anbefale det eller ikke? Det er faktisk noe du selv må bestemme. Ikea Markus sin kontorstol har veldig få funksjonalitet. Den går opp og ned og kan tiltes. Thats is. Det er alt av funksjonalitet og ergonomi den byr på. Dersom du ønsker å betale rundt 3000 kr for en slik stol, er det helt greit. Men husk at hvis du faktisk sitter over lengre tid og taster like hardt på den tasturen din som jeg nå gjør på min, så er det lurt å investere i en stol som har flere ergonomiske fordeler. For å rett og slett unngå ubehag når du jobber hjemmefra eller fra kontoret. Men hvis du ikke har de lange arbeidsdagene og trenger bare ett sted å sitt i typ i noen minutter for å sende noen e-poster, er Ikea Markus kontorstol et fint alternativ. Men igjen, det er alltid du som bestemmer hva du trenger av en god og ergonomisk kontorstol. 🎉

Pomelo blogg om hev senk pult. Bildet beskriver Jysk sin kontorpult.

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Nei

Tilting av stol: Ja

5D armlener: Nei

Justerbar korsryggstøtte: Nei

Avtagbar nakkestøtte: Nei
Pris: 
2.395 kr
Frakt: 
600 kr - Enten om du får det levert eller om du henter selv

Alternativ #11 - kontorstol JYSK ASPERUP:

Vi tenkte det blir litt mindre rettferdig hvis ikke vi tar med oss en av JYSK sine kontorstoler. Eller, mulig eneste kontorstolen de har 🤔 Uansett, Jysk har også et veldig billig alternativ for en kontorstol. Dette vil jeg si at er i samme linje som Ikea Markus sin kontorstol. Ett par funksjonalitet som fungerer helt ok for noen minutters kontorarbeid. Vi anbefaler virkelig at du ser på noen kontorstoler med flere funksjoner dersom du sitter eller jobber flere timer for dagen foran pc-en. Jysk sin kontorstol er et rimelig alternativ som med følgende funksjonalitet. Den kan heves og senkes. I tillegg har den tiltefunksjon. 

Pomelo blogg om hev senk pult. Bildet beskriver Kinnarps sin kontorpult.

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Nei

Tilting av stol: Ja

5D armlener: Nei

Justerbar korsryggstøtte: Nei

Avtagbar nakkestøtte: Nei
Pris: 
1300 - 1500 kr
Frakt: 
299 kr 


Alternativ #12 - Arozzi Vernazza gamingsstol:

Sist men absolutt ikke minst. Gamingstol. Dette er utrolig gøy å snakke om faktisk. I mange år har gamingstol vært en greie. Du er ikke en ordentlig “GAMER” om ikke du har en gamingsstol, sier de. Men, er gamingsstol overvurdert? Er det virkelig ergonomisk riktig å ha en gamingsstol? Er den bygget for å sitte i flere timer? Vi ble rett og slett nysgjerrige av å høre alle de spørsmålene og ville ta tak i dette selv. Derfor har vi testet titals gamingsstoler der ute for å svare på disse spørsmålene. Etter å ha sett på mange kjente gamingsstoler, snakket med kjente gamere og de som spiller i flere timer om dagen, har vi kommet til en konklusjon. En gamingsstol er ikke nødvendigvis en fullverdig og ergonomisk stol bare fordi stolen er døpt til en gamingsstol. Det er noen gode stoler der ute men, det er virkelig mange gamingsstoler som ikke burde en gang eksistert i markedet.


Når du spiller, gjør du det som oftest over flere timer. Derfor er det enda mer viktig for deg som bryr seg om helsen, å vurdere en stol som FAKTISK er bygget for å gi en maksimal sittekomfort, har alle de funksjonalitetene du trenger og ikke minst ser bra ut. Av alle de stolene vi har testet som er bygd for pc spill og gaming, har vi valgt AROZZI sin VERNAZZA gamingsstol. Rett og slett fordi den er en ok alternativ for deg som virkelig vil ha en stol som ser slik en gamingsstol ser ut. Arozzi er en stol som har en del viktige funksjonalitet som er bra for deg som sitter og spiller. Men, det den mangler, eller ett par ting ALLE gamingsstolene mangler er 5D armlener, nakkestøtte, justerbarryggstøtte og luftig og komfortabel sittemateriale. En god armlene for deg som gamer er en meget viktig funksjonalitet. Som kan justeres til den perfekte vinkelen mens du sitter og spiller. I tillegg er det viktige å kunne ha ryggstøtte som er justerbart for at du kan tilpasse den mens du skal runde av siste Hittman spillet 😜 En ordentlig justerbar nakkestøtte er også utrolig viktig!!! 


Arozzi Vernazza sin stol er faktisk helt ok stol. Men skal du faktisk ha en fullverdig og ergonomisk stol som gir deg en nydelig komfort mens du spiller, anbefaler vi at du heller oppgradere til en ergonomisk kontorstol. Ta en titt på sammenligningen under for å forstå hva vi mener når vi snakker om funksjonalitet og ergonomi 🥳

Pomelo blogg om hev senk pult. Bildet beskriver Aj produkter sin kontorpult.

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Nei

Tilting av stol: Ja

5D armlener: Nei

Justerbar korsryggstøtte: Nei

Avtagbar nakkestøtte: Nei

Justerbar nakkestøtte: Nei
Pris: 
3.000 - 5.000 kr
Frakt: 
Avhengig av leveranødr og forhandler


KONKLUSJON

Når det kommer til ergonomisk kontorstol, husk å ha disse valgmulighetene. 


 1. Hev senk av sete. Muligheten å kunne heve og senke setet. 
 2. Sete dybde. Sete dybde er utrolig viktig for å justere slik at kontorstolen blir tilpasset din beinlengde og din kropp. 
 3. Tilting av stol. Veldig viktig å kunne tilte funksjonen for en optimal komfort stilling. 
 4. Armlener Går opp og ned. Vi er bygd forskjellige så ja, armene bør kunne heves og senkes. 
 5. Armlenetopp inn og ut. Vi jobber forskjellig så utrolig viktig å kunne justere armlenene inn og ut.
 6. Armlenetopp Vinkles inn og ut. En annen viktig funksjon er nemlig å kunne vinkle de inn og ut.
 7. Armlenetopp Går frem og bak. 
 8. Armlener avtagbare. For deg som vil bare ha de bort.
 9. Nakkestøtte opp og ned. Veldig viktig å justere høyde for riktig nakkestilling.
 10. Nakkestøtte vinkle opp og ned. Enda en viktig nakkefunksjon.
 11. Nakkestøtte avtagbar. Jepp, det er noen der ute som synes det er mer behagelig å ta de av. Det skal de også få lov til! 
 12. Buet rygg. Husk, ryggen vår er buet naturlig. Derfor bør stolen være det samme for å opprettholde den naturlige formen. 
 13. Justerbart korsryggstøtte. En av de viktigste funksjonene er å tilpasse en pute som støtter den buede delen av ryggen. Justerbar korsryggstøtte.

Listen over er en meget forenklet beskrivelse. Hvis du ønsker å se en mer detaljert og presis beskrivelse og visuell fremvisning av alle de funksjonalitetne, kan du se det i denne artikkelen


Avslutningsvis ønsker vi å nevne at når du kjøper kontorstol fra Pomelo, kan du alltid spørre oss om det er noe ekstra vi kan gi når det kommer til pris. Er du student eller ønsker du å kjøpe flere kontormøbler for bedriften, kan du alltid få en litt rimeligere pris. Send oss en chat-melding og vi kan se hva vi kan få til! Alle våre kontorstol og hev senk pulter har frakt inkludert. Vi har også mulighet for sammedags-leveranse men dette gjelder kun i Oslo-området foreløpig. Hvis du vil også hva andre kunder synes om Pomelo kan du lese våre anmeldelser på Trustpilot eller vår lille blogginnlegg om kunders erfaring med Pomelo sine kontorstoler.


Som en bonus, og som vi har lovet i hele denne artikkelen, skal du se på vår fullstendig sammenligning av alle kontorstolene i denne artikkelen. Denne sammenligningen er nøye analysert og prisene er en gjennomsnittspris. Det sagt, vi alle kan gå glipp av litt informasjon så hvis det er noe du er uenig med oss her, føl deg 100% fri til å kontakte oss via chat eller e-post. 

Leave a comment