bar-delivery-icon-white Created with Sketch. Fri frakt i hele Norge
Stars Created with Sketch. 4,8 Stjerner på Trustpilot (Les omtalene)
Climate Created with Sketch. Klimanøytral

Ofte kjøpt sammen

Sende noe i retur

Sende noe i retur - Pomelo.no

Noen ganger endrer du mening. 

Du kan selvsagt kunne returnere varer du har bestilt. MEN! Det må være innenfor visse kriterier 😃

Det er ikke mulig å returnere et produkt uten å fylle ut vårt returskjema. Skjemaet fylles elektronisk og du befinner skjemaet nede i denne siden. Hvilken stand møblet er i og den originale emballasjen, er viktig ved en retur. Du må alltid levere møbelet tilbake i orginal emballasje. Produktet må være i samme stand som du fikk det levert og uten noe skader eller synlige merker/flekker. Merk at emballasjen gjerne må åpnes, men ikke ødelegges. Hvis emballasjen mangler eller er skadet, kan det utgjøre en verdiforringelse som du må dekke. Du må selv sørge for å pakke møbelet forsvarlig inn når du returnerer det. Du bærer selv risikoen for pakken frem til vi har mottatt den. Derfor anbefaler vi at du tar vare på kvitteringen samt et eventuelt sporingsnummer.

Tilbakebetaling: Så fort produktet er mottatt av oss og våre gode kollegaer har godkjent standen på produktet, overfører vi pengene tilbake på det kortet du brukte når du kjøpte varen.

Eventuelle kostnader: Returkostnadene for frakt blir dekket av kjøper selv. Hvis du har kastet originalemballasjen, eller hvis produktets stand er forringet, vil det trekkes et gebyr som kan være inntil 25% av varens verdi.

Hev senk pult: Hvis du har montert et hev senk skrivebord og ønsker å returnere det, vil det trekkes et gebyr på 50% av varens verdi. Dette fordi produktet anses som skadet siden bordplaten er blitt montert på understell. 

Les mer om retur i salgsbetingelser.

 

Fraktpris ved retur

Fraktpris ved retur må dekkes av kunden. Vi trekker denne summen før vi refunderer pengene. unntaket er hvis varene blir sendt tilbake pga. skade påført av transportør eller at det er gjort en feil fra vår side (defekt vare eller vi har sendt feil vare). 

Fraktpriser som må dekkes av kunden:

Pomelo Grand 1299,- /eske
Pomelo Grand bordplate 1299,- /eske
Pomelo Grand understell 1299,- /eske
Pomelo Mini Bord 1299,- /eske
Vistabella stol 999,- /eske
Balansestol 549,- /eske
Alle andre små pakker under 10kg 199 ,- /eske

Start innsendingen her 

Hvis du har lest og forstått returbetingelsene kan du klikke på knappen under for å starte returprosessen. Hele returprosessen kan ta opp 14 virkedager fra du har fylt ut skjemaet til du mottar pengene på kontoen.

 Tilbake til kundeservice