bar-delivery-icon-white Created with Sketch. Fri frakt i hele Norge
Stars Created with Sketch. 4,8 Stjerner på Trustpilot (Les omtalene)
Climate Created with Sketch. Klimanøytral

Ofte kjøpt sammen

Ergonomisk kontorstol med den ultimate komforten 🥳

Written by: Anniken

|

|

Time to read min

en Perfekt, best i test og ergonomisk kontorstol! 

- Pomelo vistabella - 


Du må virkelig være sikker på produktet ditt siden du kommer med en slik uttalelse om den. At vår kontorstol er ergonomisk, komfortabel, best i test og rett og slett helt perfekt! Jeg skal fortelle en liten historie etterpå på hvorfor vi sier det. Men først, la oss være enig at en ergonomisk kontorstol er en av de viktigste møblene vi trenger i denne moderne arbeidshverdagen vi har fått. En kontorstol skal føles som den klemmer deg 🤪, former seg etter dine behov og rett og slett gir deg den ultimate komforten. Uansett om du sitter 1 time eller 12 timer. 


Ok ok! Nå er det tid for den historien jeg snakket om. Noen få ganger skjer ting i livet som ikke gir helt mening der og da, men når du ser tilbake på det, så skjønner du hvorfor. Det er som oftest da du kan koble ting sammen og ser at, åja, det var faktisk bra det skjedde. Ehem, jeg skal ikke leke noe Tony Robins her der jeg skriver en lang motivasjonstekst om livet nå. Nei nei. Dette gjelder fortsatt om en god og ergonomisk riktig kontorstol 😂 


Obs, fikk en telefon her som jeg måtte svare. Forresten, viste du at det fantes 2 forskjellige måter å kverne kaffe på? En hvis du skal ha for filterkaffe og en for presskanne? 😳 Vel, det gjorde ikke jeg for å si det sånn. Nå har jeg lært noe nytt. Anywaaaay, tilbake til historien. For noen år tilbake fikk jeg prolaps. Tro meg, det var IKKE gøy. Du går rett og slett fra å ikke tenke ett sekund på hvordan du går, hvordan du sitter til å være mega observant på absolutt alle bevegelsene dine og ikke minst møblene du bruker. 


Lang historie kort, 10 år senere, etter å virkelig ha testet drøssevis av kontorstoler, sitte i de i mange hundrevis av timer og ikke minst analysere livet ut av de, valgte vi å designe våregen kontorstol. Du tenker sikkert hvorfor? Vel, det var seriøst ikke noe som passet mine behov og siden jeg ga helt opp, valgte vi å lage vår egen stol. En stol som passet først og fremst for meg. Min kropp. Som kunne gi meg en ergonomisk riktig hverdag og passet på min kropp slik jeg selv ville passet på den. I tillegg hadde alle de funksjonene jeg hadde behov for. Sist men ikke minst, at jeg ikke trengte å rane en bank for å få en så kompleks, komfortabel og ergonomisk riktig kontorstol


Wow, dette ble lengre enn det jeg trodde så håper ikke du har sovnet nå av å lese innlegget her 😂 Meeeeen, det er så utrolig viktig for meg å nevne alt jeg nevnte oppe. For hvis vi lager en kontorstol som vil passe for en som meg med alle de skadene i kroppen og timesvis med stillesittende hverdag, så vil den stolen mest sannsynlig være bra for deg også. Derfor er vi så sikre at vår Pomelo Vistabella kontorstol er en kontorstol som er så perfekt at den vil dekke de fleste behovene som er der ute. Som rett og slett har ALT! 🥰

- En smart person sa til meg noe som var veldig interresant en gang som har hengt seg fast i min hjerne siden 🤔

"Jeg pleier ikke å bruke penger på så mye men når jeg gjør det så bruker jeg det på enten en god seng eller en ergonomisk kontorstol. Fordi hvis ikke du er i den ene, så er du mest sannsynlig i den andre!"


- UKJENT SMART FYR 🙆‍♂️


Kan Vistabella kontorstolen passe meg som sitter i mange timer?


La oss bare drepe en myte her. Glem alle de artikklene som snakker om hvilken kontorstol som passer for 4, 8 og 12 timers arbeid. Det er seriøst helseskadelig å sitte i flere timer hver eneste dag. Vi mennesker er IKKE bygd for å sitte i flere timer i strek og fortsatt, så mange som spør oss om de kan sitte i kontorstolen i 4, 8 eller 12 timer. Pluss, det har ingenting å si hvor mange timer du sitter i en kontorstol fordi du sitter jo ikke som en stokk og rørt. Men, for å svare på ditt spørsmål. Vi anbefaler ikke deg å sitte i så mange timer i strek. Vi mennesker er bygd for å være i aktivitet. For å bevege oss. Mange studier som har kommet frem til at du bør bevege deg minimum hver 30. minutt for å opprett holde en fantastisk bra mental og jobbhelse. Produktiviteten din øker også enormt mye når du er flink å kombinere sittende, halv stående og stående arbeid.  


Men! Vi kan heller snakke om andre ting som er meget viktig når det kommer til kontorstol og sittende arbeid. Som for eksempel: 


1- Hva anbefaler vi å bruke når det gjelder kontorstol?

2- Hva er en ergonomisk kontorstol? 

3- Hvilken funksjoner har Vistabella kontorstolen?

4- Hvorfor mener vi at denne kontorstolen er best i test? 

5- Har den alle funksjonalitetene du trenger for å opprettholde en ergonomisk riktig arbeidshverdag ?


"Vi mennesker er IKKE bygd for å sitte i mer enn 30 minutter av gangen. Bytt mellom sittende, stående og halvstående arbeid!”- Mvh, Ergonomi nerdene i Pomelo med bevis fra vitenskapen 🥰

1- Hva anbefaler vi å bruke når det gjelder ergonomisk kontorstol?


Husker du jeg snakket om at jeg ikke anbefaler deg å sitte lengre enn 30. minutter av gangen? Husker du også hva jeg anbefalte å gjøre? Hvis det er en ting du skal huske i denne artikkelen, er at variasjon og bevegelse er viktig. Det beste er at du kombinerer sittende, halv-stående og stående arbeid. Derfor, anbefaler vi at du heller har en hev senk pult, en ergonomisk kontorstol og en balansestol i arbeidsromeet. Bordet er for at du skal jobbe stående. Kontorstolen er når du skal jobbe sittende. Men balansestolen er veldig bra hvis du kjenner at du må være aktiv men fortsatt ha en sittende stilling. Derfor, det mest optimale og ergonomiske arbeidshverdagen oppnår du med en ergonomisk kontorstol som er bygd for sittende arbeid og en balansestol for en mer aktiv sitting. 

2- Hva er en ergonomisk kontorstol? 


Tenk sånn. En ergonomisk kontorstol skal føles som din sjelevenn. Den bare forstår deg. Leser tankene dine og dere føles som ett. Litt merkelig sammenligning 😂 Men, fra spøk til alvor, det er slik kontorstol skal føles når du skal bruke den. Med andre ord, ikke bli lurt om hvor mange timer den er ment for å sitte i. Fordi en kontorstol må føles som den gir deg den varmeste og mest behagelige klemmen du noen gang har fått når du setter deg i den. Uansett om du sitter i den i 1 eller 12 timer. Nå spør du sikkert - "hva i alle dager mener du med at en kontorstol skal gi meg den beste klemmen. Veldig rart, men jeg er faktisk litt nysgjerrig" 


Når jeg sier at den skal  gi deg den perfekte klemmen så mener jeg at den skal bare forme seg helt perfekt etter din kropp. Den skal føles riktig, varm, myk og komfortabel når du bruker den. Kontorstolen skal støtte dine nakkemuskler når du går i tenkemodus og lener hodet bak. Stolen må virke som en assistent for dine muskler. At den avlaster musklene dine for arbeid mens du jobber. Mens du sitter og taster for harde livet den ene kollegaen som konstant spør om du har 10 minutter. Kort forklart, en ergonomisk kontorstol skal ha fleksibilitet og funksjonalitet som hjelper deg å ha en behagelig arbeidshverdag uten at du føler deg stiv fra topp til tå når du er ferdig på jobben. 


Å kjenne solen mot ansiktet på en fin dag i april er en glede vi nordmenn har som ingen i varme lender kan forstå seg i. Måtte bare si det siden jeg tok meg en obligatorisk tur ut siden det er så innmari fint vær i dag 🙈 Pluss, alarmen min minnet meg på at nå var det tid for bevegelse og at jeg måtte reise meg fra den nydelige kontorstolen jeg sitter i fordi, ja, å sitte lenger intet bra! ☀️


La oss gå videre. Under, har jeg tatt med hvilken funksjonalitet Vistabella kontorstolen har og hvorfor vi mener den er en full ergonomisk kontorstol og ikke minst, etter min mening, den er en best i test kontorstol! 🥰
Ergonomisk kontorstol - Funksjonalitet #1 - hev senk


Så åpenbart og selvsagt det høres ut, så er det mange som ikke tenker på det. En ergonomisk kontorstol bør kunne heves og senkes. Det er den aller første funksjonaliteten du skal se på. Den bør justeres slik at du kan opprettholde en fin og ergonomisk riktig kropsholdning. Heve senke funksjon på en kontorstol er veldig viktig. Det gir deg muligheten å justere høyden på stolen etter behov. Hvis stolen er for lav, kan dette føre til at du sitter med en dårlig holdning og at belastningen på rygg og nakke øker. Hvis stolen er for høy, kan dette føre til at brukeren ikke får nok støtte for føttene, og igjen kan dette påvirke holdningen negativt. Viktigst av alt, hvis ikke du har en bra vinkel mellom hofte og beina dine, så fører det til lite blodtilførsel som faktiskk kan være helseskadelig og forårsaker enorme skader på beina. 


Ved å justere høyden på kontorstolen kan du sikre at føttene dine er godt plantet på gulvet, at knærne er bøyd i en 90 graders vinkel og at armene er i en behagelig posisjon for tastaturet. Dette bidrar til å avlaste belastningen på ryggen, nakken, skuldrene og armene, og kan dermed redusere risikoen for belastningsskader og plager relatert til en stillesittende arbeidsstilling.


Kort sagt, en kontorstol som kan justeres i høyden, bidrar til at brukeren kan justere stolen til en ergonomisk riktig stilling, og dermed redusere risikoen for smerter og plager knyttet til langvarig sitting på jobb.


En gif/video som viser at vistabella kontorstolen kan justeres på sittehøyden. Sete kan gå opp og ned.

Ergonomisk kontorstol - Funksjonalitet #2 - sete dybde

Setedybden på en kontorstol er viktigere enn du kanskje tror - det er ikke bare en fancy funksjon forbeholdt direktører med lange bein! Hvis setet er for kort, risikerer du å få en nummen rumpe og følelsen av å sitte på en gjestestol fra barnehagen. Eller rettere sagt, føles som du sitter i en pinnestol som du har lånt fra kjøkkenet. Kjenner du deg litt igjen? 😂 


Og hvis setet er for langt, kan det overraskende nok invitere til at du ender opp med å sitte med føttene på skrivebordet, noe som verken vil imponere salgssjefen eller den flotte ryggen din noe særlig! 🤷🏼‍♀️


Så, for å unngå både arbeidsrelaterte skader og ikke minst med å bli sett på som en udisiplinert kontor-hipster, sørg for å velge en kontorstol med riktig setedybde. Juster den etter dine behov og pass på at du får optimal støtte og komfort når du sitter på stolen. På den måten kan du fokusere på jobben din, og gi kroppen den fine og gode ergonomien den fortjener. 


En gif/video som viser at vistabella kontorstolen kan justeres i setedybden. Setedybden går frem og tilbake.

Ergonomisk kontorstol - Funksjonalitet #3 - Tilting

Har du noen gang sittet på en kontorstol og følt at mer stiv som stokk? Ja, jeg snakker til deg, kontorhelten som har brukt hele arbeidsdagen på å stirre på skjermen og kontinuerlig trykke på tastaturet. Det er på tide å introdusere kroppen din til en redningsfunksjon her. 


Tiltefunksjonen på en kontorstol kan hjelpe deg med akkurat det. Med synkronvipp og synkronteknikk kan du vippe kontorstolen bakover, slik at ryggen og setet følger bevegelsene dine. Dette gir deg en følelse av bevegelsesfrihet og kan bidra til å redusere stivhet og muskelspenninger. Men vær forsiktig, ikke bli så ivrig med den funksjonen der føttene hilser til taket plutselig. 😅


I tillegg til å gi kroppen din litt bevegelse, kan tiltefunksjonen også bidra til å redusere belastningen på rygg og nakke. Når du vipper den fine og ergonomiske kontorstolen Vistabella, vil kroppen din tilpasse seg bevegelsen, og du kan dermed unngå å sitte i en statisk posisjon hele dagen. Du kan også se om du finner en behagelig vinkel og velge å låse den fast i den vinkelen mens du jobber. Alt handler om å ha en posisjon og stilling på den kontorstolen slik at den gir deg komfort og gjør at kroppen føler seg 100% fin etter en lang arbeidsdag! For helt ærlig, hvem vil vel Føle seg stiv som en dukke etter en 8 timers dag på kontoret 🙈


En gif/video som viser at vistabella kontorstolen kan vippes og tiltes bak.

Ergonomisk kontorstol - Funksjon #4 - armlener opp og ned

En annen viktig funksjon på en ergonomisk kontorstol er uten tvil armlener som kan gå opp eller senkes ned. Men hvorfor bør armlenene på en kontorstol egentlig kunne bevege seg opp og ned? Vel, det er faktisk noen ganske enkle grunner til dette. For det første kan det være ganske irriterende å ha armlener som er for høye eller for lave i forhold til bordet eller tastaturet. Det kan føre til unødvendig spenning i skuldrene og armene, som igjen kan føre til ubehag og til og med skader over tid. For det andre, i den moderne hverdagen vi har fått med smarttelefon, kan en armlene som går opp og ned støtter albuene når du har super statisk stilling og KUN swiper opp på TikTok, obs, mente mailen du driver å korrekturlese. 🤪 


Men hvis du kan justere armlenene på stolen til riktig høyde, altså, 90 grader, kan du oppnå en mer naturlig posisjon når du arbeider ved PC-en. Dette kan redusere spenninger i skuldrene og armene og bidra til å forebygge skader og smerter over tid. Og det er her den ergonomiske kontorstolen kommer inn i bildet.


Vistabella kontorstolen er designet for å støtte kroppen på en naturlig måte, og armlener som kan justeres opp eller ned er en viktig del av denne designen. Så hvis du vil slutte med å klage til kollegaen om de anspente skuldermusklene dine, skaffe deg denne vakre kontorstolen og begynn og bruk denne funksjonen med en eneste gang 🚨


En gif/video som viser at vistabella kontorstolen kan justeres på armlener. armlenene går opp og ned

Ergonomisk kontorstol - Funksjon #5 - armlenedybde

Enda en armlenefunksjon. Vet du hva, det er bare å lene seg tilbake fordi vi har absolutt ikke spart på noen funksjonalitet når det kommer til armlener. Vi kaller egentlig vår Vistabella kontorstol sine armer for 5D-armer. Burde egentlig kalt den transofrmers, men høres litt teit med Transformers så vi gikk for en nøytral og enkelt navn. 5D armer 😝 Hvorfor har vi fokusert så mye på armlener spør du meg kanskje. Grunnen til det er at armene dine er som 2 små barn. de er seriøst overalt. Eneste måten vi kan by på god og ergonomisk arbeidshverdag er å lage armlener som kan henge med tempoet du har på de hendene i løpet av dagen. 


Her viser vi en spesifikk funksjon der toppen på armlene går inn og ut. En slik justeringsmulighet på armlener gjør det veldig enkelt å tilpasse den perfekte lengden til albuene. Vi mennesker er jo bygd forskjellige så det finnes ikke en fast stilling eller avstand som passer alle som jobber. Derfor må armelener være såpass fleksible og justerbare at hver og en kan justere eksakt til den posisjonen som passer best for dem. 

En gif/video som viser at vistabella kontorstolen kan justeres på armlenedybden. Armlenetoppen kan gå inn og ut for den perfekte vinkelen

Ergonomisk kontorstol - Funksjon #6 - armlenevinkel

En ergonomisk kontorstol skal forme seg etter dine arbeidsmønster. Det som er mest i bevegelse er nok armene dine. Tenk hvor aktive de er da. Du tar deg en kopp kaffe, skriver litt, tar opp mobilen, snur deg osv! Nå innser du hvor mye armene dine er i bevegelse. Derfor er Vistabella kontorstolen pakket med så mange gode funksjoner for å være en perfekt og ikke minst 100% ergonomisk kontorstol for deg 🙈


Å kunne justere på vinklene på armlenene er en av de populære funksjonene vi har bygd her. Hvorfor er det så innmari viktig? Jo, det skal jeg fortelle deg. Akkurat nå byttet jeg faktisk fra å skrive på tastaturet til å lene meg litt bak og skrive med mobilen. Ville bare strekke meg litt på føttene. Når du vinkler armlenene for å dra hendene nærmere hverandre slik at du kan holde mobilen, flytter armene dine seg fra den posisjonen du har satt på din kontorstol. Derfor, med denne fine funksjonen kan du tilpasse dem slik at albuene har en god støtte under. På den måten avlaster skulder og albuemuskelene for ikke å anspenne seg. I tillegg er det så mye mer behagelig å jobbe med mobilen når du klarer å slappe av i skuldrene dine! 😊En gif/video som viser at vistabella kontorstolen kan justeres på armlenedybden. Armlenetoppen kan vinkles inn og ut.

Ergonomisk kontorstol - Funksjon #7 - Skyvemekanisme

Noen ganger irriterer du deg grønt over små ting som ikke er så liten egentlig. Samtidig glemmer du det fort helt til det skjer igjen. I tillegg er det så lite du kan gjøre med det. Mulig du ikke gjør det men jeg har irritert meg over det så mange ganger 🙄 Det jeg snakker om er når du tar opp armlenene på din "ergonomiske" kontorstol også plutselig triller du stolen litt inn mot hev senk pulten. Men, når du gjør det så kommer de armlene bort til kanten og du klarer ikke helt å flytte deg foran. Er ikke det sykt irriterende? Jeg synes det i hvert fall. 


Måten vi har løst dette på er at vår ergonomiske kontorstol Vistabella har en flytte dynamik på armlene toppen. Den går frem og tilbake. I tillegg er den såpas fleksibel at i det du kommer borti skrivebordskanten, beveger den seg veldig smidig bak sånn at du kan komme deg enda tettere til hev senk skrivebordet ditt!


Bare den lille (meget stor spør du meg 🙈) funksjonen kan spare deg for så mange frustrasjoner i løpet av arbeidsdagen. Jeg føler i hvert fall at jeg banner litt mindre pga dette 😅 

En gif/video som viser at vistabella kontorstolen kan justeres på armlenedybden. Armlenetoppen kan vinkles inn og ut.

Ergonomisk kontorstol - Funksjon #8 armlene avtagbar

Du trodde kanskje vi var helt ferdig med armlene funksjonalitet? Fortvil ikke, 5D armene til vår ergonomiske kontrostol Vistabella skal dekke alle mulige behov der ute. Når jeg sa at vi ønsket å lage en stol som hadde absolutt alt du trengte for å opprettholde en sunn fysisk jobbhelse, mente vi det 100%.. 


Her kommer rosinen i pølsen. Vi har spart på den aller beste funksjonaliteten på denne moderne og ergonomiske kontorstolen vår helt til slutt. Avtagbare armlener. Armlener som kan justeres i bredden eller taes helt av om ønskelig. Først og fremst kan avtagbare armlener gi brukeren mer fleksibilitet og bevegelsesfrihet. Mens armlener kan gi støtte og avlastning for armene og skuldrene, kan de også begrense bevegelse og plassere brukeren i en unaturlig stilling. Som for eksempel når du har lyst å øve på den Muktasana (sittestillingen 🧘🏻‍♀️) du lærte i yogatimen. Eller hvis du ønsker å gjøre armlenene bredere fordi du rett og slett trenger mer sitteplass. Eller at du rett og slett har lyst fjerne armlene for å flytte stolen nærmere skrivebordet, Uansett hva du har lyst å gjøre, med avtagbare armlener på vår ergonomiske kontorstol Vistabella, kan du enkelt justere eller fjerne dem når det trengs for å tilpasse deg ulike arbeidsstillinger og aktiviteter. En gif/video som viser at vistabella kontorstolen kan justeres på armlenedybden. Armlenetoppen kan vinkles inn og ut.

Ergonomisk kontorstol - Funksjon #9 - armlene avtagbar

Nakkestøtte. Vistabella kontorstolen vår er ikke som hvilken som helst kontorstol. Den har og vil alltid forbli vår aller beste produkt. Ikke fordi den ser innmari lekker ut og passer til enhver design der ute, men fordi kontorstolen er så fantastisk ergonomisk og formbart! Perfekt for deg med en moderne arbeidsplass eller hjemmekontor. 


Nakkestøtte er en undervurdert funksjonalitet som mange ikke tenker på. Å ha muligheten til å lene tilbake hodet til en myk og luftig nakkestøtte på kontorstolen er en ergonomisk riktig funksjon som hindrer mange arbeidsrelaterte skader unna. Hvis du også plutselig trenger en skulder å lene hode oppå, trenger ikke du å leite lenge. Denne kontorstolen er over gjennomsnittet behagelig. 🙈


Nakkestøtten på en vår ergonomisk rikige kontorstol er en viktig del av stolen. Den kan kan taes helt av, har mange justeringsmuligheter og den gir en myk støtte og avlastning for nakken og ryggraden. Selv om du kanskje ikke tenker mye på nakken mens du sitter på jobb, så blir det utsatt for mye stress og belastning når du sitter i samme stilling i lange perioder. Denne funksjonen gir deg derfor en mulighet til å lene deg tilbake og hvile nakken, slik at du kan unngå å få en stiv nakke etter en lang dag på jobb.En gif/video som viser at vistabella kontorstolen kan justeres på armlenedybden. Armlenetoppen kan vinkles inn og ut.

Ergonomisk kontorstol - Funksjon #10 - armlene avtagbar

Sist, men absolutt ikke minst. Ryggstøtte. Ryggen er bæreren i hele kroppen. Husker du jeg fortalte om min prolaps? Det aller første jeg tenkte på hver gang jeg satt på en så kalt ergonomisk kontorstol, var ryggstøtten. Rett og slett fordi ryggen bør ha en perfekt stilling uansett om du sitter 1 eller flere timer i en kontorstol. Dessverre var det ingen kontorstoler der ute som kunne gi meg den støtten jeg trengte når det kom til ryggfunksjonen. Det har også vært en stor avgjørende funksjon når vi designet vår flotte og ergonomiske kontorstolen Vistabella. Etter flere år med design, testing og prøving, kom vi til slutt på en løsning. En løsning som passer de fleste som har behov for en kontorstol og som ønsker en solid og behagelig ryggstøtte i sin kontorstol. 


Alle oss har forskjellige kroppsfasonger. Men hvis det er en ting vi har til felles er den naturlige buen som ryggen har. For å kunne beholde den naturlige buen, har vi i vår ergonomiske kontorstol Vistabella, kommet med en design som vil opprettholde denne formen. Ryggen på vår kontorstol har også en fin knekk/bue. Den knekken vil alltid være der og ha mulighet å støtte ryggformen vår. 


I tillegg har vi integrert en meget smart og fleksibel ryggpute. Denne ryggputen er ikke en vanlig pute. Den har 8 justeringsmuligheter. Du lurer på hvorfor? Vel, grunnen er at selv om den buede ryggstøtten former seg etter vår naturlige form, trenger vi fortsatt en støtte for å beholde den formen over lengre tid. Med vår justerbare ryggpute kan du justere en behagelig og stabil støtte i ryggen slik at du kan beholde en naturlig og sunn ryggholdning gjennom hele dagen. 

En gif/video som viser at vistabella kontorstolen kan justeres på armlenedybden. Armlenetoppen kan vinkles inn og ut.

konklusjon

Nå har vi gått gjennom en god del informasjon som forteller hvorfor jeg mener at Pomelo sin Vistabella kontorstol er definitivt best i test kontorstol når det kommer til komfort og funksjonalitet. Som nevnt tidligere, jeg hadde aldri i livet kommet med en slik påstand om ikke jeg gått gjennom så mange fysiske utfordringer gjennom tiden. Det er jo så klart meget kjipt å slite med prolaps, men samtidig gjør dette meg usedvanlig opptatt av riktig ergonomi på arbeidsplassen. I tillegg kjenner at det er mitt oppdrag i Pomelo for å sikre at du har den mest komfortable og sunne arbeidsstillingen på kontoret eller hjemmekontoret. Dette via vår aller best i test og mest ergonomisk riktige kontorstolen i markedet. Vi håper at du gir Vistabella en sjanse for å faktisk teste dette selv også ❤️


Kort oppsummert, Pomelo sin Vistabella kontorstol er som å sitte på en sky av komfort og støtte. Med 10 funksjoner som inkluderer: 


1- Hev senk 

2- Setedybde mekanisme 
3- Tilting av sete og rygg 

4- Armlener som kan justeres opp og ned 

5- Dybdemekanisme for armlener

6- Vinkling av armlener 

7- Flytting av toppen av armlener frem og tilbake

8- Avtagbare armlener 

9- Mulighet for å ha nakkestøtte. Det kan enkelt settes på eller fjernes.
10- Fleksibel ryggstøtte og ryggpute


På toppen av alt vi snakket om så ser Vistabella-stolen fantastisk ut. Den har en moderne, skandinavisk og minimalistisk design som vil se bra ut på ethvert kontor eller i et hjemmekontor. Og selv om det er viktig å ha en stol som er ergonomisk og funksjonell, er det også hyggelig å ha en stol som ser bra ut sånn at fruen i heimen ikke får bakover sveis av stolens utseende. 


Så, min tastaturkriger og hjemmekontorarbeider, hvis du vil ha en ergonomisk kontorstol som har alt du trenger og mer, så er Pomelo sin Vistabella-stol det beste valget. Det er en stol som vil gi deg den støtten og komforten du trenger for å jobbe effektivt og uten smerter. Og la oss innse det, når du er i stand til å jobbe uten å være stiv og øm i kroppen, vil det være mye lettere å holde fokuset på jobben. Så, hva venter du på? Prøv vår nydelige og ergonomiske kontorstol og optimaliser arbeidshverdagen ❤️

Forskningskilder nevnt i denne artikkelen:


Leave a comment