bar-delivery-icon-white Created with Sketch. Fri frakt i hele Norge
Stars Created with Sketch. 4,8 Stjerner på Trustpilot (Les omtalene)
Climate Created with Sketch. Klimanøytral

Ofte kjøpt sammen

Personvern

HVILKEN INFORMASJON VI SAMLER

VI LAGRER IKKE KORTINFORMASJON, ELLER DELER NOEN FORM FOR KUNDEINFORMASJON MED TREDJEPART

Informasjon vi samler inn via denne nettsiden kan inneholde:
1. Alle personlige opplysninger oppgitt ved gjennomførte bestillinger, som navn, adresse, e-postadresse, etc.
2. Data som lar oss gjenkjenne deg, dine preferanser og hvordan du bruker dette nettstedet. Dette sparer deg fra å skrive inn informasjonen når du kommer tilbake til nettsiden. Denne informasjonen blir samlet ved bruk av cookies fra din navigering gjennom nettsiden vår. En cookie er en liten mengde data som vi sender til din datamaskin. Dataene lagres i nettleseren din eller på harddisken. De fleste nettlesere lar deg forhindre leseren å motta slike informasjonskapsler, varsle deg før de eventuelt blir lagret, eller deaktivere disse dersom du ønsker dette. Detaljer om informasjonskapsler kan normalt sett finnes i "Hjelp" seksjonen for din nettleser. Hvis du deaktiverer informasjonskapsler vil du ikke motta personlig tilpasset innhold fra oss, og fremgangen til check out kan ta lengre tid. informasjonskapsler lagrer kun informasjon så lenge du er inne på nettstedet.
3. Din IP-adresse (dette er datamaskinens individuelle identifikasjonsnummer) som automatisk blir logget av våre servere. Dette blir brukt for å notere din interesse i nettsiden.
4. Dine preferanser og bruk av e-postoppdateringer vi sender deg (hvis du har valgt å motta e-postoppdateringer om produkter og tilbud fra oss).


HVA VI GJØR MED DIN INFORMASJON
All personlig informasjon vi samler inn fra deg vil bli brukt i samsvar med Data Protection Act 1998 og andre gjeldende lover. Detaljene vi samler inn vil bli brukt: -
1. For å behandle bestillinger, for å opprettholde garanti forhold og for å gi etter-salgs service (vi kan gi dine opplysninger til en annen organisasjon, f.eks posten i Norge, for å kunne levere produkter eller tjenester du har kjøpt og / eller å gi etter-salg service);
2. For å gjennomføre sikkerhetskontroller (dette kan innebære å sende dine opplysninger til kredittopplysningsbyrå, som vil sjekke opplysningene vi gir dem mot offentlige og private databaser og som kan lagre denne informasjon til bruk i fremtidige sikkerhetskontroller - dette bidrar til å beskytte deg og oss fra falske transaksjoner);
3. For å overholde juridiske krav. Vi kan bruke en tredjepart til å utføre visse aktiviteter, for eksempel behandling og sortering av data, overvåking hvordan kundene bruker vår side og sende e-poster for oss.
Vi ønsker også å informere deg om ulike kampanjer, varer og tjenester som kan være av interesse for deg. Du kan bli kontaktet via post, e-post, telefon, SMS eller på annen måte vi anser som hensiktsmessig, herunder ny teknologi. Hvis du ønsker å motta slike beskjeder, kan du krysse av "Ja" boksen når du skriver inn dine personlige opplysninger. Du kan avmelde deg på et senere tidspunkt, hvis du ønsker - se "Dine rettigheter" nedenfor.
4. I tillegg godtar du våre meldingsvilkår (https://terms.pscr.pt/legal/shop/pomelono/terms_of_service) og Personvernerklæring for meldinger (https://terms.pscr.pt/legal/shop/pomelono/privacy_policy).
5. I tillegg godtar du Googles annonsevilkår (https://policies.google.com/technologies/partner-sites) DINE RETTIGHETER
1. Du kan be oss om å oppdatere din personlige informasjon ved å sende nøyaktige opplysninger til oss her. Sørg for at du skriver "Oppdater" i emnefeltet på e-posten din.

2. Du kan be oss om å ikke sende deg fremtidige markedskommunikasjon igjen. For å gjøre dette så er det bare å kontakte oss her. Skriv "Ingen Markedsføring" i emnefeltet, og deretter følgende i hovedteksten i e-posten:
Din postadresse, inkludert postnummer og din e-postadresse.
Vi vil da fjerne deg fra all direkte markedsføring, men vi vil fortsatt beholde de opplysninger vi anser som nødvendig for å kunne behandle dine bestillinger, oppfylle kundeservice og etter-salgs forpliktelser.

Alternativt kan du sende oss din forespørsel via post til adressen i (3) nedenfor.
3. Du har også rett til å be om en kopi av all personlig informasjon vi eventuelt har om deg. For å gjøre dette, skriv til oss på følgende adresse: