bar-delivery-icon-white Created with Sketch. Fri frakt i hele Norge
Stars Created with Sketch. 4,8 Stjerner på Trustpilot (Les omtalene)
Climate Created with Sketch. Klimanøytral

Ofte kjøpt sammen

Levering og henting

Ønsker du å hente varene selv?

Du kan hente selv på vårt lager i Østre Aker vei 101, 0596 Oslo (Inngang A) Husk å gjøre en avtale på forhånd, så slipper du venting. Du kan også benytte egen transportør, og vi kan da pakke og klargjøre for dette. Vær oppmerksom på at det kan tilkomme kostnader til paller og emballering, ved behov.

Ønsker du å få varene levert?

Varen sendes med DHL i en postpakke til det nærmeste utleveringsstedet ditt.

Pomelo.no benytter seg av DHL som fraktleverandører. Vi pakker og sender ut ordre hver dag, Mandag - Fredag. DHL opererer med 3-5* virkedager leveringstid, som varierer ut i fra følgende faktorer:

* Leveringstid kan også bli påvirket av uforutsette ytre hendelser:

  • Hvor i landet du bor
  • Leveringsmetode
  • Når på dagen du bestiller
  • Hvor stor etterspørselen er
Vi gjør deg oppmerksom på at den faktiske leveringstiden kan fravike fra den ordinære leveringstiden under spesielle omstendigheter.

Alle varer blir sendt fra vårt hovedlager i Kalbakken, Oslo.

Ordren leveres til fortauet, nær ytterporten i leilighetsblokk eller til tomtegrensen dersom du bor i annen bolig. Du velger hvilken leveringsdag som passer deg. Du blir kontaktet av transportøren vår før leveransen, slik at du vet når ordren kommer.

Trenger du hjelp til montering kan vi hjelpe deg ved ekstra 900,-/bord

Forhåndsbestillinger

Vi gjør deg oppmerksom på at Pomelo.no i stor grad benytter seg av forhåndsbestillinger på våre produkter, med en utvidet leveringstid. Produkter som selges med forhåndsbestilling vil ha en lagerstatus som informerer om estimert leveringsdato på de respektive produktsidene. Merk denne datoen før du handler, her vil ikke ordinær leveringstid gjelde.

Tilbake til kundeservice