bar-delivery-icon-white Created with Sketch. Fri frakt i hele Norge
Stars Created with Sketch. 4,8 Stjerner på Trustpilot (Les omtalene)
Climate Created with Sketch. Klimanøytral

Ofte kjøpt sammen

Om Oss

Pomelo.no - Om oss

Pomelo.no - Skapt for et smart og optimalt hjemmekontor

Celebrating Movement

Pomelo ønsker å hjelpe alle med å skape et optimalt, stilig og moderne hjemmekontor. Det er stort behov for produkter som er både funksjonelle, pene og smarte innenfor hjemmekontor og helse. Vårt mål er å få så mange som mulig til å se viktigheten av hverdagsaktivitet og bevegelse, selv når vi er på jobb.

Som mennesker er vi skapt for bevegelse. Pomelo designer produkter som hjelper deg holde deg sunn, mer aktiv og på alerten ved å tilrettelegge for uforhindret bevegelse i hele kroppen når du sitter/står og arbeider. Resultatet er mer frihet, bedre komfort, sunnere livsstil og bedre produktivitet.

Vår visjon er å ha en 100% nettbutikk som leverer produkter direkte til kunden. På den måten har vi kontroll på alle ledd i kjeden, fra første design til produksjonsprosessen, salg og kundeservice. Derfor kan vi også tilby lavere priser og høyere grad av bærekraftighet i forhold til andre.

Vår Bærekraftige Modell

Vår forretningsmodell tillater oss å kutte de unødvendige mellomleddene fra produksjon til ditt hjem, hvor vi heller fokuserer på høy kvalitet og å forurense minst mulig i prosessen.

 

Pomelo.no forretningsmodell