bar-delivery-icon-white Created with Sketch. Fri frakt i hele Norge
Stars Created with Sketch. 4,8 Stjerner på Trustpilot (Les omtalene)
Climate Created with Sketch. Klimanøytral

Ofte kjøpt sammen

5 Andre alternativer til Ikea Bekant

Written by: Yotpo

|

|

Time to read min

Finnes det andre hev senk pult alternativer for Ikea bekant?  


Svaret er JA! Til tross for at Ikea Bekant hev senk pult har vært populær som en kontorpult, er det noen pene og gode alternativer i markedet som er verdt å se på. Lurer du på hvorfor? Vel, det finnes mange forskjellige behov når det kommer til å velge riktig hev senk skrivebord. Alt fra hvor pen pulten er til hvor praktisk og ikke minst prisvennlig de er. I denne artikkelen skal vi ta for oss 3 av Ikea sine egne hev senk pulter som eksempel. I tillegg skal vi nevne 2 av Pomelo sine elektriske kontorpulter. Denne sammenligningen vil ta for seg følgende tema: 


- Er de stilrene?

- Finnes det gode størrelser? Noen trenger 100 cm og noen trenger 160 cm 🤷🏼‍♀️

- Pris. Må du rane en bank for å kjøpe det? 😫
- Er hev senk pulten liten nok for å passe i heimen? 

- Har de justerbar bordben? 


Ikea hev senk pult alternativ #1: POMELO GRAND

Pomelo Grand sin hev senk pult er et fantastisk alternativ for deg som tilbringer mer tid på kontoret/hjemmekontoret enn det du gjør i sengen 🙈 I tilllegg er den et fint valg til Ikea Bekant hev senk pult. Hvorfor, vel, her får du både i pose og sekk. La meg fortelle mer.


For det første, la oss snakke om hvor design-vennlig den er. Dette er ikke bare en hvilken som helst kontorpult. Den har avrundede kanter og kommer i en rekke fine størrelser. Velg mellom alt fra 100 cm til hele 160 cm i lengde. Har også mange fine dybde størrelser. Beina på denne pene hev senk pulten er også justerbar. Med justerbare bordben, er det ikke et problem å ha liten arbeidsplass. Du kan lett få den til å passe inn. 


Men det er ikke alt! Pomelo Grand hev senk pult er også innebygd med smarte funksjoner! Blant annet har pulten mulighet å få integrert en egenutviklet usynlig trådløs lader på undersiden av pulten som igjen holder platetoppen rent og ryddig. Sist, men absolutt ikke minst, så har den en smart kontroller. Det å holde knappene inne hver gang du skal stå eller sitte er jo retten og sletten kjedelig 🙄 Men, med denne hev senk pulten kan du forhåndsstille forskjellige høyder og justere pulten til akkurat den høyden som passer din høyde. Med et tastetrykk, går den opp eller ned av seg selv. 

POMELO GRAND. PEN HEV SENK PULT
POMELO​​

"Fantastisk liten hev/senk pult av topp kvalitet"

Siv Andersen

Ikea hev senk pult alternativ #2: POMELO MINI

Det er ikke alltid vi har plass den aller største plassen for å ha en elektrisk kontorpult. Derfor, en liten hev senk pult er genialt å ha. Pomelo Mini er her for å løse akkurat denne utfordringen. Med Pomelo Mini hev senk pult får du mye for pengene! Disse fantastiske skrivebordene har både et nydelig design, avrundede kanter og kommer i 2 fine og små størrelser. (68cm x 40cm) og (78cm x 50cm). 


Disse geniale heve senke skrivebordene er et fantastisk alternativ til ikea sine hev senk pulter. Ikke fordi de ser nydelig ut, men fordi de er så elegant designet at de passer nesten perfekt i arbeidsrommet. Ehem, eller på hytten om du plutselig har valgt å ha "hyttekontor" på en inneklemt dag 🙈 


Dette bordet, i lik linje som Pomelo sin Grand hev senk pult er innebygd med smarte funksjoner. Både smart kontropplanel og også mulighet for å ha usynlig trådløs lader! Du kan forhåndstille forskjellige høyder via kontrolleren og vipps, der går heve senke bordet ditt til akkurat den høyden som passer deg. Kun med et tastetrykk! 

Pomelo liten hev senk pult
POMELO​​

Ikea hev senk pult alternativ #3: Rodulf

Ikea Rodulf hev senk pult er en ideell løsning for å skape et ergonomisk kontorarbeidsmiljø. Hev senk pulten er elektrisk heve senke bart og kan justeres med enkle opp og ned knapper. Dette gjør det mulig å endre arbeidsstillingen fra sittende til stående, noe som kan være bra for helsen. 


Ikea sin Rodulf hev senk pult er en helt ok alternativ til ikea sin Bekant. Den kommer KUN i en fargevariant og størrelse. Den har firkantet form på plateformen uten noen avrundede kanter. Med en størrelse på 140x80 cm har kontorpulten god plass til å jobbe på og rommer både datamaskin og andre arbeidstilbehør. Et simpelt og enkelt design. 


Et heve senke bord er et godt valg for de som tilbringer mye tid foran en dataskjerm. Hvis ikke du har noen form for kriterier hvordan bordet skal se ut og du vil bare ha muligheten å stå og jobbe så er denne kontorpulten fra Ikea en grei alternativ. 


Hvis du vil se mer på spesifikasjon og pris på Ikea Rodulf hev senk pult, kan du skrolle videre og helt ned til konklusjon. Der har vi sammenlignet alle disse 5 ståbord variantene. Inkludert ikea Bekant sitt heve senke skrivebord.  

hev senk pult ikea
IKEA​​

Ikea hev senk pult alternativ #4: Trotten

Trotten er nok enda et godt alternativ til Ikea Bekant. Eneste forskjellen mellom den og ikea Rodulf er at dette er et manuelt hev senk skrivebord. For å heve og senke må du bruke en sveivefunksjon under bordet. Den må taes ut og sveives opp eller ned hvis du skal variere arbeidsstillingen i løpet av dagen. Ulempen med å heve og senke manuelt er nok at det tar tid. Pluss dersom hev senk pult funksjonen ødelegges, er det meget utfordrende å fikse den. 


Denne kontorpulten kommer kun i en størrelse og 4 forskjellige fargevarianter. Du kan ikke mikse farge på platetoppen og understell dersom Ikea går tomme for den ene eller andre fargevarianten. 


Vi prøver å beskrive disse hev senk pultene så godt vi kan og ikke minst være så nøytrale som mulig. Håper at sammenligningen hjelper å svare på alle spørsmålene du lurer på før du tar et valg. I sin helhet, er Ikea Trotten skrive bord et helt ok valg dersom du absolutt vil ha et heve senke skrive bord hjemme og ikke har begrening med plass, kresen på farge eller at du ikke har noen problemer å bruke bisepsen en gang i blant for å heve og senke skrivebordet. 💪🏼 

hev senk pult ikea
IKEA​​

Ikea hev senk pult alternativ #5: Uppsel

Sist men ikke minst, her kommer aller siste bordmodellen til Ikea. Ikea Uppsel hev senk pult. Dette er døpt til et gamingsbord. Vi lurer egentlig på hvorfor. Et hev senk bord er et hev senk bord. Den skal gå opp og ned. Bør være pen å se på, være sterk for å løfte det du vil og ikke minst, ha mange størrelser å velge mellom. Men men, det får være sånn. Det er et godt alternativ også til Ikea sin Bekant model.


La oss snakke litt om Ikea Uppsel sitt ståbord sine funksjonalitet. Dette er et elektrisk bord og kommer KUN i en størrelse og farge. Hvis du vil sammenligne dette heve senke skrivebordet med alle de andre modellene, skroller du bare ned og ser en fin billedlig presentering av alle hev senk pultene. 


Uppsel ståbordet har en størrelse på 180x80 og finnes i kun svart farge. Den har litt mer plass enn de andre men etter vår mening, med dagens teknologi og behov for utstyr, trenger ikke du den aller største hev senk pulten. Dette er nok i litt dyrere klasse. Uansett, hvis du absolutt vil ha dette bordet, så er det også et godt alternativ. Men igjen, før du skal ta en avgjørelse, se konklusjonen under for å være 100% sikker at du tar et godt valg. At hev senk pulten du velger dekker alle behovene du har. 🥰

hev senk pult ikea
IKEA​​

KONKLUSJON:

Jeg håper at artikkelen her har gitt deg en pekepinne på hva som er riktig hev senk pult for ditt arbeidsrom. Uansett om det er kontorlokalene du skal innrede eller at du har lyst å innrede hjemmekontoret ditt, så er det alltid situasjoner der du må sammenligne på hva som passer inne hos deg eller dere. Det er dette som er hoved grunnen til at jeg skriver denne artikkelen. Vi tenker ikke så mye på om du vil gå for det ene eller det andre. Vi ønsker først og fremst å gjøre valget av en kontorpult mye enklere for deg. At du får svar på alt du lurer på. Som for eksempel:


- Hvor mange hev senk pult alternativer finnes uten om Ikea Bekant sin kontorpult?

- Hva er egentlig belastningskapasiteten på hev senk pultene som finnes i markedet. 

- Er det noen av dem som har justerbar bordben? 

- Har de avrundede kanter sånn at de både ser pene ut og ikke minst er barnevennlig i huset 

- Kan jeg kombinere fargene slik at det passer stilen i huset eller kontoret? 

- Hvor mange størrelser finnes det der ute?

- Hvor liten er en liten hev senk pult 


Listen av spørsmålene kan være lange. Men i denne artikkelen har vi prøvd å dekke det som er mest viktig for deg (Tror jeg 🙈) som har lyst på en bedre arbeidsrom og sunnere kontor/hjemmekontor. Avslutningsvis, har vi lagt til en fin visuell oppsummering av alle de hev senk bordene som jeg har nent her. Det disse viser er en kort og oversiktlig sammenligning på alle kontorpultene. Både ikea og Pomelo sine hev senk pult-er. Alt fra spesifikasjon, størrelse og ikke minst prisen. Takker så mye for at du i det hele tatt leste gjennom artikkelen og håper enda en gang at du ble en smule klokere nå på hva er beste hev senk pulten for deg! 🥰

POMELO HEV SENK PULT
POMELO​​
POMELO HEV SENK PULT
POMELO​​
POMELO HEV SENK PULT
POMELO​​
POMELO HEV SENK PULT
POMELO​​

Leave a comment