bar-delivery-icon-white Created with Sketch. Fri frakt i hele Norge
Stars Created with Sketch. 4,8 Stjerner pÄ Trustpilot (Les omtalene)
Climate Created with Sketch. KlimanĂžytral

Ofte kjĂžpt sammen

3 Andre alternativer til Komplett hev senk pult

Written by: Yotpo

|

|

Time to read min

Tror du det finnes andre alternativer for Komplett hev senk pult?  


JA! SĂ„ klart finnes det! đŸ€— Vi har bare fine ting Ă„ si om Komplett. Norsk leverandĂžr og et bra selskap đŸ„° Til tross for at iiglo og E-Zee hev senk pult vĂŠrt i markedet en stund, er det definitivt noen andre pene og gode alternativer som er verdt Ă„ se pĂ„. Lurer du pĂ„ hvorfor? Vel, det finnes mange forskjellige behov nĂ„r det kommer til Ă„ velge riktig hev senk skrivebord. Alt fra hvor pen pulten er til hvor praktisk og ikke minst prisvennlig de er. I denne artikkelen skal vi ta for oss 2 av Komplett sine egne hev senk pulter som eksempel. I tillegg skal vi nevne 2 av Pomelo sine elektriske kontorpulter. Denne sammenligningen vil ta for seg fĂžlgende tema: 


- Er de interiĂžr-vennlige?

- Hvor mange stĂžrrelser har de? Noen trenger 100 cm og noen trenger 160 cm đŸ€·đŸŒâ€â™€ïž

- Pris. MĂ„ du ta opp lĂ„n for Ă„ kjĂžpe? đŸ˜«

- Har de justerbar bordben? 
- Er hev senk pulten liten nok for Ä passe i heimen? 


Komplett hev senk pult alternativ #1: POMELO GRAND

Pomelo Grand sin hev senk pult er et fantastisk alternativ for deg som tilbringer mer tid pĂ„ kontoret/hjemmekontoret enn det du gjĂžr i sengen 🙈 I tilllegg er den et fint valg til Komplett sine hev senk pult iiglo eller E-Zee kontorpulter. Hvorfor, vel, her fĂ„r du bĂ„de i pose og sekk. La meg fortelle mer.


For det fÞrste er jo den pent Ä se pÄ. Veldig stilren. Dette er ikke bare en hvilken som helst kontorpult. Den har avrundede kanter og kommer i en rekke fine stÞrrelser. Velg mellom alt fra 100 cm til hele 160 cm i lengde. Har ogsÄ mange fine dybde stÞrrelser. Beina pÄ denne pene hev senk pulten er ogsÄ justerbar. Med justerbare bordben, er det ikke et problem Ä ha liten arbeidsplass. Du kan lett fÄ den til Ä passe inn. 


Men det er ikke alt! Pomelo Grand hev senk pult er ogsĂ„ innebygd med smarte funksjoner! Blant annet har pulten mulighet Ă„ fĂ„ integrert en egenutviklet usynlig trĂ„dlĂžs lader pĂ„ undersiden av pulten som igjen holder platetoppen rent og ryddig. Sist, men absolutt ikke minst, sĂ„ har den en smart kontroller. Det Ă„ holde knappene inne hver gang du skal stĂ„ eller sitte er jo retten og sletten kjedelig 🙄 Men, med denne hev senk pulten kan du forhĂ„ndsstille forskjellige hĂžyder og justere pulten til akkurat den hĂžyden som passer din hĂžyde. Med et tastetrykk, gĂ„r den opp eller ned av seg selv. 

POMELO GRAND. PEN HEV SENK PULT
POMELO​​

"Fantastisk liten hev/senk pult av topp kvalitet"

Siv Andersen

Komplett hev senk pult alternativ #2: POMELO MINI

I disse nye tidene der vi jobber mye hjemmefra, er ikke alltid vi har plass den aller stÞrste plassen for Ä ha en elektrisk kontorpult. Derfor, en liten hev senk pult er genialt Ä ha. Pomelo Mini er her for Ä lÞse akkurat denne utfordringen. Med Pomelo Mini hev senk pult fÄr du mye for pengene! Disse fantastiske skrivebordene har bÄde et nydelig design, avrundede kanter og kommer i 2 fine og smÄ stÞrrelser. (68cm x 40cm) og (78cm x 50cm). 


Disse geniale heve senke skrivebordene er et fantastisk alternativ til Komplett sine hev senk pult iiglo og E-Zee. Ikke fordi de ser nydelig ut, men fordi de er sĂ„ elegant designet at de passer nesten perfekt i smĂ„ arbeidsrom. Ehem, eller pĂ„ hytten om du plutselig har valgt Ă„ ha "hyttekontor" pĂ„ en inneklemt dag 🙈 


Dette bordet, i lik linje som Pomelo sin Grand hev senk pult er innebygd med smarte funksjoner. BÄde smart kontropplanel og ogsÄ mulighet for Ä ha usynlig trÄdlÞs lader! Du kan forhÄndstille forskjellige hÞyder via kontrolleren og vipps, der gÄr heve senke bordet ditt til akkurat den hÞyden som passer deg. Kun med et tastetrykk! 

Pomelo liten hev senk pult
POMELO​​

Hev senk pult Komplett #3: IIGLO

Vi starter med den aller viktigste dele. IIGLO er IKKE en elektrisk hev senk pult. Bordet heves og senkes med en gassmekanisme. Det er absolutt ingenting som er galt med det men husk at det vil komme noen utfordringer med slike lÞsninger. Men la oss ta snakke om hvorfor er det fint Ä ha en hev senk pult som ikke er elektrisk. Det er at du kan ha den hvor som helst. Genialt! For Ä se pÄ alle detaljene og hvorfor denne hev senk pulten er annerledes enn de andre elektriske kontorpultene der ute, gÄ ned og les konklusjonen. Der har vi sammenlignet alt side mot side. I tillegg kan du se pÄ priser og funksjonalitetene sammenlignet med andre hev senk pultene i denne artikkelen. 


Iiglo hev senk pult kommer kun i en fargevariant og stÞrrelse. Fargen er hel-svart og stÞrrelsen er pÄ 140x67.5. Det er faktisk en helt ok stÞrrelse. Hvis det er sÄnn at du ABSOLUTT mÄ ha denne stÞrrelsen, er det et meget godt valg. Et heve senke bord er et godt valg for de som tilbringer mye tid foran en dataskjerm. Hvis ikke du har noen form for kriterier hvordan bordet skal se ut og du vil bare ha muligheten Ä stÄ og jobbe sÄ er denne kontorpulten fra Komplett en grei alternativ. 

hev senk pult ikea
HEV SENK PULT KOMPLETT​​

Hev senk pult Komplett #4: E-Zee

Akkurat mens vi skriver denne artikkelen sÄ ser det ut som E-zee er gÄtt ut av sortimentet til Komplett. Men om de plutselig skulle komme tilbake igjen eller om du velger Ä kjÞpe noe brukt pÄ Finn, kan du lese videre for Ä bli mer kjent med dette bordet. E-zee er egentlig ganske likt andre hev senk pult i markedet. Det sagt, det er noen ting som er annerledes. Blant annet design og pris. Alle andre funksjonalitetene kan du se i mer detaljert form i konklusjonsdelen av denne artikkelen. Denne kontorpulten kommer kun i 2 fargevarianter og 1 stÞrrelse. Du kan ikke mikse farge pÄ platetoppen og understell dersom Komplett gÄr tomme for den ene eller andre fargevarianten. 


Vi prĂžver Ă„ beskrive disse hev senk pultene sĂ„ godt vi kan og ikke minst vĂŠre sĂ„ nĂžytrale som mulig. HĂ„per at sammenligningen hjelper Ă„ svare pĂ„ alle spĂžrsmĂ„lene du lurer pĂ„ fĂžr du tar et valg. En E-zee hev senk pult fra Komplett er absolutt et greit valg. Viktig at du tar i betraktning om du ikke har andre behov som stĂžrrelse, farge og kanskje en minimalistisk design. Her er det ikke all verdens forskjell pĂ„ pris mellom Pomelo hev senk pult og hev senk pult fra Komplett 😊 Se under for Ă„ se pĂ„ alle pris sammenligningene ogsĂ„. Eneste forskjellen at du fĂ„r mye mer verdig og glede for ca. samme belĂžp du legger pĂ„ bordet dersom du velger Pomelo hev senk pult! ☀

hev senk pult ikea
HEV SENK PULT KOMPLETT​​

KONKLUSJON:

Jeg hÄper at artikkelen her har gitt deg en pekepinne pÄ hva som er riktig hev senk pult for ditt arbeidsrom. Uansett om det er kontorlokalene du skal innrede eller at du har lyst Ä innrede hjemmekontoret ditt, sÄ er det alltid situasjoner der du mÄ sammenligne pÄ hva som passer inne hos deg eller dere. Det er dette som er hoved grunnen til at jeg skriver denne artikkelen. Vi tenker ikke sÄ mye pÄ om du vil gÄ for det ene eller det andre. Vi Þnsker fÞrst og fremst Ä gjÞre valget av en kontorpult mye enklere for deg. At du fÄr svar pÄ alt du lurer pÄ. Som for eksempel:


- Hvilken andre hev senk pult alternativer finnes uten om Komplett sine kontorpulter?

- Hva er egentlig maks belastning pÄ hev senk pultene som finnes i markedet. 

- Er det noen av dem som har justerbar bordben? 

- Har de avrundede kanter sÄnn at de bÄde ser pene ut og ikke minst er barnevennlig i huset 

- Kan jeg kombinere fargene slik at det passer stilen i huset eller kontoret? 

- Hvor mange stĂžrrelser finnes det der ute?

- Hvor liten er en liten hev senk pult 

- Er de pen nok hev senk pult sÄnn at den matcher interiÞret?


Listen av spĂžrsmĂ„lene kan vĂŠre lange. Men i denne artikkelen har vi prĂžvd Ă„ dekke det som er mest viktig for deg (Tror jeg 🙈) som har lyst pĂ„ en bedre arbeidsrom og sunnere kontor/hjemmekontor. Avslutningsvis, har vi lagt til en fin visuell oppsummering av alle de hev senk bordene som jeg har nent her. Det disse viser er en kort og oversiktlig sammenligning pĂ„ alle kontorpultene. BĂ„de Komplett og Pomelo sine hev senk pult-er. Alt fra spesifikasjon, stĂžrrelse og ikke minst prisen. Takker sĂ„ mye for at du i det hele tatt leste gjennom artikkelen og hĂ„per enda en gang at du ble en smule klokere nĂ„ pĂ„ hva er beste hev senk pulten for deg! đŸ„°

POMELO HEV SENK PULT
POMELO​​
POMELO HEV SENK PULT
POMELO​​
POMELO HEV SENK PULT
POMELO​​
POMELO HEV SENK PULT
POMELO​​

Leave a comment