bar-delivery-icon-white Created with Sketch. Fri frakt i hele Norge
Stars Created with Sketch. 4,8 Stjerner på Trustpilot (Les omtalene)
Climate Created with Sketch. Klimanøytral

Ofte kjøpt sammen

3 Andre alternativer til Komplett hev senk pult

Written by: Yotpo

|

|

Time to read min

Tror du det finnes andre alternativer for Komplett hev senk pult?  


JA! Så klart finnes det! 🤗 Vi har bare fine ting å si om Komplett. Norsk leverandør og et bra selskap 🥰 Til tross for at iiglo og E-Zee hev senk pult vært i markedet en stund, er det definitivt noen andre pene og gode alternativer som er verdt å se på. Lurer du på hvorfor? Vel, det finnes mange forskjellige behov når det kommer til å velge riktig hev senk skrivebord. Alt fra hvor pen pulten er til hvor praktisk og ikke minst prisvennlig de er. I denne artikkelen skal vi ta for oss 2 av Komplett sine egne hev senk pulter som eksempel. I tillegg skal vi nevne 2 av Pomelo sine elektriske kontorpulter. Denne sammenligningen vil ta for seg følgende tema: 


- Er de interiør-vennlige?

- Hvor mange størrelser har de? Noen trenger 100 cm og noen trenger 160 cm 🤷🏼‍♀️

- Pris. Må du ta opp lån for å kjøpe? 😫

- Har de justerbar bordben? 
- Er hev senk pulten liten nok for å passe i heimen? 


Komplett hev senk pult alternativ #1: POMELO GRAND

Pomelo Grand sin hev senk pult er et fantastisk alternativ for deg som tilbringer mer tid på kontoret/hjemmekontoret enn det du gjør i sengen 🙈 I tilllegg er den et fint valg til Komplett sine hev senk pult iiglo eller E-Zee kontorpulter. Hvorfor, vel, her får du både i pose og sekk. La meg fortelle mer.


For det første er jo den pent å se på. Veldig stilren. Dette er ikke bare en hvilken som helst kontorpult. Den har avrundede kanter og kommer i en rekke fine størrelser. Velg mellom alt fra 100 cm til hele 160 cm i lengde. Har også mange fine dybde størrelser. Beina på denne pene hev senk pulten er også justerbar. Med justerbare bordben, er det ikke et problem å ha liten arbeidsplass. Du kan lett få den til å passe inn. 


Men det er ikke alt! Pomelo Grand hev senk pult er også innebygd med smarte funksjoner! Blant annet har pulten mulighet å få integrert en egenutviklet usynlig trådløs lader på undersiden av pulten som igjen holder platetoppen rent og ryddig. Sist, men absolutt ikke minst, så har den en smart kontroller. Det å holde knappene inne hver gang du skal stå eller sitte er jo retten og sletten kjedelig 🙄 Men, med denne hev senk pulten kan du forhåndsstille forskjellige høyder og justere pulten til akkurat den høyden som passer din høyde. Med et tastetrykk, går den opp eller ned av seg selv. 

POMELO GRAND. PEN HEV SENK PULT
POMELO​​

"Fantastisk liten hev/senk pult av topp kvalitet"

Siv Andersen

Komplett hev senk pult alternativ #2: POMELO MINI

I disse nye tidene der vi jobber mye hjemmefra, er ikke alltid vi har plass den aller største plassen for å ha en elektrisk kontorpult. Derfor, en liten hev senk pult er genialt å ha. Pomelo Mini er her for å løse akkurat denne utfordringen. Med Pomelo Mini hev senk pult får du mye for pengene! Disse fantastiske skrivebordene har både et nydelig design, avrundede kanter og kommer i 2 fine og små størrelser. (68cm x 40cm) og (78cm x 50cm). 


Disse geniale heve senke skrivebordene er et fantastisk alternativ til Komplett sine hev senk pult iiglo og E-Zee. Ikke fordi de ser nydelig ut, men fordi de er så elegant designet at de passer nesten perfekt i små arbeidsrom. Ehem, eller på hytten om du plutselig har valgt å ha "hyttekontor" på en inneklemt dag 🙈 


Dette bordet, i lik linje som Pomelo sin Grand hev senk pult er innebygd med smarte funksjoner. Både smart kontropplanel og også mulighet for å ha usynlig trådløs lader! Du kan forhåndstille forskjellige høyder via kontrolleren og vipps, der går heve senke bordet ditt til akkurat den høyden som passer deg. Kun med et tastetrykk! 

Pomelo liten hev senk pult
POMELO​​

Hev senk pult Komplett #3: IIGLO

Vi starter med den aller viktigste dele. IIGLO er IKKE en elektrisk hev senk pult. Bordet heves og senkes med en gassmekanisme. Det er absolutt ingenting som er galt med det men husk at det vil komme noen utfordringer med slike løsninger. Men la oss ta snakke om hvorfor er det fint å ha en hev senk pult som ikke er elektrisk. Det er at du kan ha den hvor som helst. Genialt! For å se på alle detaljene og hvorfor denne hev senk pulten er annerledes enn de andre elektriske kontorpultene der ute, gå ned og les konklusjonen. Der har vi sammenlignet alt side mot side. I tillegg kan du se på priser og funksjonalitetene sammenlignet med andre hev senk pultene i denne artikkelen. 


Iiglo hev senk pult kommer kun i en fargevariant og størrelse. Fargen er hel-svart og størrelsen er på 140x67.5. Det er faktisk en helt ok størrelse. Hvis det er sånn at du ABSOLUTT må ha denne størrelsen, er det et meget godt valg. Et heve senke bord er et godt valg for de som tilbringer mye tid foran en dataskjerm. Hvis ikke du har noen form for kriterier hvordan bordet skal se ut og du vil bare ha muligheten å stå og jobbe så er denne kontorpulten fra Komplett en grei alternativ. 

hev senk pult ikea
HEV SENK PULT KOMPLETT​​

Hev senk pult Komplett #4: E-Zee

Akkurat mens vi skriver denne artikkelen så ser det ut som E-zee er gått ut av sortimentet til Komplett. Men om de plutselig skulle komme tilbake igjen eller om du velger å kjøpe noe brukt på Finn, kan du lese videre for å bli mer kjent med dette bordet. E-zee er egentlig ganske likt andre hev senk pult i markedet. Det sagt, det er noen ting som er annerledes. Blant annet design og pris. Alle andre funksjonalitetene kan du se i mer detaljert form i konklusjonsdelen av denne artikkelen. Denne kontorpulten kommer kun i 2 fargevarianter og 1 størrelse. Du kan ikke mikse farge på platetoppen og understell dersom Komplett går tomme for den ene eller andre fargevarianten. 


Vi prøver å beskrive disse hev senk pultene så godt vi kan og ikke minst være så nøytrale som mulig. Håper at sammenligningen hjelper å svare på alle spørsmålene du lurer på før du tar et valg. En E-zee hev senk pult fra Komplett er absolutt et greit valg. Viktig at du tar i betraktning om du ikke har andre behov som størrelse, farge og kanskje en minimalistisk design. Her er det ikke all verdens forskjell på pris mellom Pomelo hev senk pult og hev senk pult fra Komplett 😊 Se under for å se på alle pris sammenligningene også. Eneste forskjellen at du får mye mer verdig og glede for ca. samme beløp du legger på bordet dersom du velger Pomelo hev senk pult! ☀️

hev senk pult ikea
HEV SENK PULT KOMPLETT​​

KONKLUSJON:

Jeg håper at artikkelen her har gitt deg en pekepinne på hva som er riktig hev senk pult for ditt arbeidsrom. Uansett om det er kontorlokalene du skal innrede eller at du har lyst å innrede hjemmekontoret ditt, så er det alltid situasjoner der du må sammenligne på hva som passer inne hos deg eller dere. Det er dette som er hoved grunnen til at jeg skriver denne artikkelen. Vi tenker ikke så mye på om du vil gå for det ene eller det andre. Vi ønsker først og fremst å gjøre valget av en kontorpult mye enklere for deg. At du får svar på alt du lurer på. Som for eksempel:


- Hvilken andre hev senk pult alternativer finnes uten om Komplett sine kontorpulter?

- Hva er egentlig maks belastning på hev senk pultene som finnes i markedet. 

- Er det noen av dem som har justerbar bordben? 

- Har de avrundede kanter sånn at de både ser pene ut og ikke minst er barnevennlig i huset 

- Kan jeg kombinere fargene slik at det passer stilen i huset eller kontoret? 

- Hvor mange størrelser finnes det der ute?

- Hvor liten er en liten hev senk pult 

- Er de pen nok hev senk pult sånn at den matcher interiøret?


Listen av spørsmålene kan være lange. Men i denne artikkelen har vi prøvd å dekke det som er mest viktig for deg (Tror jeg 🙈) som har lyst på en bedre arbeidsrom og sunnere kontor/hjemmekontor. Avslutningsvis, har vi lagt til en fin visuell oppsummering av alle de hev senk bordene som jeg har nent her. Det disse viser er en kort og oversiktlig sammenligning på alle kontorpultene. Både Komplett og Pomelo sine hev senk pult-er. Alt fra spesifikasjon, størrelse og ikke minst prisen. Takker så mye for at du i det hele tatt leste gjennom artikkelen og håper enda en gang at du ble en smule klokere nå på hva er beste hev senk pulten for deg! 🥰

POMELO HEV SENK PULT
POMELO​​
POMELO HEV SENK PULT
POMELO​​
POMELO HEV SENK PULT
POMELO​​
POMELO HEV SENK PULT
POMELO​​

Leave a comment