bar-delivery-icon-white Created with Sketch. Fri frakt i hele Norge
Stars Created with Sketch. 4,8 Stjerner på Trustpilot (Les omtalene)
Climate Created with Sketch. Klimanøytral

Ofte kjøpt sammen

5 ting du må tenke på før du kjøper kontorpult

Written by: Anniken

|

|

Time to read min

Elektrisk kontorpult - Eneste møbelet hjemmekontoret ditt trenger


Helt ærlig, jeg satt og gjorde noe helt annet enn å skrive denne artikkelen. Men der jeg sitter akkurat nå er så innmari ubehagelig at jeg måtte dele denne med verden 😅 På hvor viktig det er å ha ergonomisk riktig kontorpult. En hev senk pult som hjelper deg med å opprettholde en mental og fysisk jobbhelse. Derfor, jeg lukket alle de 100 nettleserne jeg hadde åpent og startet å taste for harde livet for å få ut denne viktige meldingen til alle dere som er lei av å jobbe fra spisebordet 🙈


Å investere i riktig kontorpult er avgjørende for din produktivitet og komfort på arbeidsplassen. En av de mest populære alternativene på markedet i dag er Pomelo Grand hev senk pult. Med sin evne til å justere høyden, lar den deg enkelt bytte mellom sittende og stående arbeidsstillinger, og gir dermed fordeler for både helsen og produktiviteten din. Men før du går videre med kjøpet, er det viktig å vurdere noen nøkkelelementer. I denne artikkelen vil jeg nevnte 5 ting som er super duper viktig å ha i bakhodet når du velger en kontorpult.

Kontorpult: INTRODUKSJON


Før vi i det hele tatt skal snakke om hva er det du skal tenke på før du skal skaffe deg en elektrisk kontorpult, er det viktig å si hvorfor i alle dager du bør egentli ha en slik hev senk bar kontorpult. Noen studier fra Harvard Health Publishing viser at heve senke pulter kan bidra til et sunnere arbeidshelse og ikke minst redusere risikoen for korsrygg- og skulderskader. Så ja, det er en enkel samt super viktig grunn og det er din helse. Din arbeidshelse er det første du må tenke når du skal innrede ditt fantastiske hjemmekontor eller kontorlokaler.


Husk at ditt første hjem er alltid deg. Din kropp. Ta vare på den og beskytt den med alt du har. Det er veldig mye du kan gjøre for å opprettholde en bra arbeidshelse. En av de viktigste grepen du kan ta når det kommer til å jobbe, er møbler som inviterer til bevegelse. En elektrisk kontorpult er et av de møblene du kan ha på hjemmekontoret eller kontoret. Elektrisk kontorpult kan være en verdifull investering for å forbedre arbeidsstillingen din, øke produktiviteten og redusere belastningen på kroppen. Ved å bruke funksjonene riktig og følge noen grunnleggende prinsipper for ergonomi, kan du skape et optimalt arbeidsmiljø. Husk å variere arbeidsstillingen, justere beina riktig, ha PC-en i øyehøyde, holde kablene ryddige og ta regelmessige pauser. Sist, men absolutt ikke minst, husk at vi mennesker er bygd for å være i bevegelse. Bytt stilling hver 30. minutt. Med disse tipsene kan du dra nytte av en hev senk pult og oppnå en mer behagelig og effektiv arbeidsdag på kontoret eller hjemmekontoret 🥰 Nå, kan vi snakke om hva som er viktig og kritisk å tenke på før du skal skaffe deg en hev senk bar kontorpult! 

Kontorpult regel #1: Hev senk funksjon ✅
 

WOW! Jeg kan ikke understreke mer på hvor viktig det er at kontorpulten er hev senk bart. At du kan justere høyden på din hev senk pult slik at den er perfekt for din arbeidshøyde er den aller viktigste funksjonen en kontorpult bør ha. Du kan justere høyden sånn at den kan passe perfekt mens du sitter og jobber, halvstår og jobber eller at du velger å stå helt oppreist på begge beina når du jobber. Forresten, med halvstå mener vi faktisk at du har en stilling mellom sittende og stående der du også bruker en balansestol som støtter deg i den stillingen. 

Neste når det kommer til en hev senk pult er at den faktisk husker dine arbeidsstillinger. Sånn at du slipper å holde knappen inne hele tiden hver gang du skal heve eller senke kontorpulten. Du vil at ting skal være enkelt. En ergonomisk riktig hev senk pult som husker forskjellige høyder og kan heves og senke med ett tastetrykk er en fantastisk opplevelse.

Kontorpult regel #2: Design 👩🏼‍🎨

 

Designet på hev-senk pulten spiller en viktig rolle både estetisk og funksjonelt. Velg en stil som passer til resten av kontorinnredningen eller hjemmekontoret og som skaper en innteriørvennlig og behagelig arbeidsrom. En kontorpult som matcher interiøret i huset kan bidra så mye med arbeidsvelværen. Du vil helst at hjemmet eller din moderne arbeidsplass skal se så designvennlig som mulig. Prøv å velg en kontorpult som matcher fargene eller andre møbler på kontoret eller hjemmekontoret ditt.

Kontorpult regel #3: Justerbar bordben 🪛

 

En av hovedfordelene med en hev senk pult er dens evne til å justere høyden. Men har du noen gang tenkt på hvor viktig egentlig det er å kunne justere beina også? Tenk for eksempel at du bare har 100 cm å gå på når det kommer til gulvplass. At du har plass til bordplaten men at beina på hev senk pulten må bare justeres til den avstanden som passer der bordet skal stå. Enten om det skal stå mellom en seng og en vegg, bak en sofa eller i et møterom, det er så viktig å kunne justere beina på en kontorpult slik at du kan utnytte mest mulig av gulvplassen du har i arbeidsrommet. Med andre ord, alltid se etter en hev senk pult som har justerbare bordben som minimum kan justeres mellom 100 cm (som er trygt for å ha 2 bein) til 120-130 cm

Kontorpult regel #4: Avrundede kanter 🟤

 

Hvis du har barn i heimen så vet du hvor innmari viktig dette her er. Når de små trollene løper rundt og bokstavelig talt er som sprettball, er ikke spisse kanter i huset noe særlig trygge. Når du bruker pulten i timevis hver dag og fokuset ditt er jobb, er det viktig å tenke på komfort og sikkerhet. Sørg for at hev senk pulten du ønsker å kjøpe har avrundede kanter på. Dette vil bidra til å forhindre skader eller ubehag når du hviler armene på pulten eller beveger deg rundt den. Eller når de små trollene slår seg i den. (Vi håper jo så klart ikke det)

Kontorpult regel #5: God nok dybde 📏

 

Det er så utrolig lett å glemme akkurat dette. Dybden på en hev senk pult er en direkte link mellom helse og komfort. La oss si du har 2 skjermer. Rett og slett fordi du er utviklerhelt om dagen og en super proff gamer om natten. Hvis du har en kontorpult som er kortere enn 75 cm, vil du virkelig skade synshelsen. Derfor er det viktig å tenkte på hvor dypt en hev senk pult er. Hvis du har flere skjermer anbefaler vi at du kjøper et bord som har minimum 75 cm i dybde. Hvis du kun har din PC å jobbe med, er det helt ok med en størrelse mellom 40 cm - 60 cm.

Kontorpult bonusregel: Anmeldelser 👩🏼‍🎨

 

Her kommer en siste liten bonus regel. Sjekk alltid ut om noen har testet det du leiter etter. Det er folk der ute som kjøper uten å tenke noe særlig over. De er super spontatne. Det er noe fint i det men de fleste av oss elsker å ha tenkt nøye gjennom ting. Sjekk alltid på andres erfaring når det kommer til en elektrisk kontorpult. Spesielt elektriske kontorpulter der du faktisk må betale noen tusen lapper for. Derfor er det viktig å være 100% sikker at produktet du kjøper kommer til å være en nydelig avgjørelse. Her er et eksempel på hva andre synes om Pomelo sine knotorpulter. 

"Veldig fornøyd både med oppfølging og informasjon ved bestilling og med selve hev senk pulten. Jeg var avhengig av en spesialbestilling og den ordnet seg effektivt. Hyggelige og serviceinnstilte folk som leverer og vel så det! Nå er kontorpulten montert og det fungerer utmerket. Kan anbefale både firmaet og hev senk skrivebordet på det sterkeste!"

Bodil L. 🙆‍♂️

Pomelo kontorpult anmeldelser og kunders erfaring
Pomelo.no kontorpulter 

Konklusjon

 

Håper virkelig at denne artikkelen gjorde deg litt klokere på hva som er best for deg og din arbeidshelse når det kommer til å velge en kontorpult til arbeidsrommet. Veldig kort oppsummert så er det disse tingene du bør tenke på:

- Kontorpulten må ha hev senk funksjon
- Hev senk pulten du velger bør ha minnefunksjon 
- Viktig at skrivebordet har justerbart bordben 
- Avrunde kanter er utrolig viktig å ha på bordplaten 
- Dybde på 75 cm og dypere er anbefalt hvis du har flere skjermer 
- Hev senk pulten din trenger ikke være dypere enn 60 cm om du skal ha kun en pc 

Nå, som jeg endelig fikk tid å informere deg om hvor viktig det er med en god og ergonomisk kontorpult, skal jeg sette meg ned og planlegge mitt nye arbeidshjørne i min nye leilighet. Btw, det er super liten her så jeg må faktisk gå for en hev senk pult mini som er 60x40 cm 😅 Ingen andre ekstra skjermer på meg med andre ord 🙈

Håper virkelig ar informasjonen kom frem til deg for vi bryr oss virkelig om arbeidshelse og gjør alt for å gjøre gode og flotte mennesker som deg beviste på dette. 

Vi alle ønsker deg en nydelig dag/kveld videre og håper at du en dag vurderer å se på våre flotte, pene og smarte møbler.

 

Pomelo elektrisk kontorpult
Pomelo ergonomisk kontorstol

Leave a comment