bar-delivery-icon-white Created with Sketch. Fri frakt i hele Norge
Stars Created with Sketch. 4,8 Stjerner på Trustpilot (Les omtalene)
Climate Created with Sketch. Klimanøytral

Ofte kjøpt sammen

Pomelo - rabattkoder og tilbud

Written by: Anniken

|

|

Time to read min

Oversikt på rabatter og tilbud ❤️


I denne artikkelen ønsker vi å presentere våre rabatter og tilbud til deg som kunde. Selv om vi tilbyr rabatter, er det viktig å påpeke at vi nesten aldri kjører kampanje. Dette skyldes at vi legger stor vekt på kvaliteten av produktene våre og mener at prisene våre er konkurransedyktige uten at vi trenger å gi ekstra rabatt. Men, noen få ganger har vi aktive overraskelser til deg som vurderer å handle fra oss. Vi har 4 forskjellige strukturer på disse tilbudene i Pomelo. Uten å bable mer her, la oss hoppe videre og se hva vi har laget for deg som ønsker å handle for kontoret/hjemmekontoret ditt/deres ❤️ 


Kort oppsummert, handler denne artikkelen om: 

1- Har Pomelo eksklusive rabattkoder eller tilbud? 

2- Hvilken rabattkoder tilbyr Pomelo? 

3- Hvor mange forskjellige rabattkoder har Pomelo?

Pomelo rabattkode og tilbud #1 - Fast beløp

Vår aller første type rabatt og tilbud er VIP klubb. Regelen er at du får en velkomstgave av oss på 200 kr siden det er første gangen du handler av oss og ikke minst vil og ønsker å melde deg i vår ergonomi nerd klubben 😅 Som kjent for, vår VIP klubb. Vår vanlige rabatt er tilgjengelig for alle kunder som handler på vår nettside for første gangen. Rabatten er en fast sum på 200 kr som trekkes fra totalprisen på bestillingen. Måten du finner denne rabatten er veldig enkel. Du åpner nettsiden vår og surfer der i noen sekunder, etter noen sekunder kommer det opp en pop-up der du kan melde deg i vår klubb og aktivere 200kr. Det sagt, er det viktig å huske at rabatten gjelder for kjøp av varer som er over 1300 kr. 


Vi tilbyr også regelmessige kampanjer og rabatter som gir kundene våre enda større besparelser. Disse kampanjene kan inkludere en høyere rabattprosent eller en spesiell kampanjekode som gir ekstra rabatt på bestillingen. Vi sender ut nyhetsbrev til kundene våre når det er kampanjer, så hold øye med e-posten din for å få gode tilbud fra oss.

Pomelo rabattkode og tilbud #1 - Fast beløp på 200 kr.
POMELO​​

Pomelo rabattkode og tilbud #2

For kunder som kjøper varer for over 15.000 kr, tilbyr vi en ekstra rabatt. Denne rabatten er høyere enn vår vanlige rabatt og er en prosentandel som øker jo mer kunden kjøper. Rabatten kan variere avhengig av størrelsen på bestillingen.


Denne rabatten er ideell for små bedrifter som trenger å kjøpe større mengder varer. Det er også ideelt for privatpersoner som ønsker å kjøpe flere produkter til hjemmetkontoret eller arbeidsrommet sitt eller for en spesiell anledning. Uansett grunn, så lenge du kjøper over 15.000 kr, skal du få en veldig hyggelig overraskelse fra oss i Pomelo. Dette som en takk for at du stoler på oss og ønsker å handle fra oss. 


For å aktivere denne rabatten ber vi deg å sende en direkte chat-melding ELLER sende oss en e-post til support@pomelo.no. Våre ninja og serviceinnstilte kollegaer vil svare deg så fort de ser at det tikker inn en mail fra deg! Husk, tagg e-posten med: (Vi handler for 20.000 kr. Noe rabatt?) - På denne måten kan vi svare deg enda raskere! 🎉

Pomelo rabattkode og tilbud #2. vip RABATTKODE
POMELO​​

Pomelo rabattkode og tilbud #3 - B2B

For bedriftskunder som kjøper varer for over 150 000 kr, tilbyr vi en spesiell rabatt. Denne rabatten er høyere enn de andre rabattene vi tilbyr og er en prosentandel som øker jo mer bedriften kjøper. Denne rabatten er spesielt utviklet for bedrifter som kjøper større mengder varer. Eller har planer om å kjøpe større mengder men over lengre periode. 


Bedriftskunder som tar i bruk denne rabatten kan spare store summer på sine bestillinger og øke sin bunnlinje. 


For å aktivere denne rabatten ber vi deg å sende en direkte chat-melding ELLER sende oss en e-post til support@pomelo.no. Våre ninja og serviceinnstilte kollegaer vil svare deg så fort de ser at det tikker inn en mail fra deg! Husk, tagg e-posten med: (B2B handel - Noe rabatt?) - På denne måten kan vi svare deg enda raskere og ikke minst koble deg til en dedikert og effektiv salgskonsulent slik at dere får en personlig oppfølging på alt hos oss i Pomelo! 🎉

Pomelo rabattkode og tilbud #3 - B2B RABATTKODE
POMELO​​

Pomelo rabattkode og tilbud #4

Denne er en spesiell rabatt og tilbud fra Pomelo. Vi kaller det for refusjonsrabatten. Det betyr at bedrifter som ønsker å tilby støtteordning for møbler som ansatte trenger til deres hjemmekontor, kan opprette en egen avtale med oss i Pomelo. Denne rabatten gjelder alle som jobber hos bedriften og er en ansattgode og fordel. Et eksempel er at alle som jobber i DNB får en egen spesifisert rabatt for sine ansatte. Avtalen er tegnet internt med DNB og deretter, alle som jobber i bedriften får en egen eksklusiv link som trekker fra denne rabatten automatisk fra Pomelo sine produkter. 


For å aktivere denne rabatten ber vi deg som har ansvaret for bedriften å sende en direkte e-post til support@pomelo.no. Du er hjertelig velkommen å ringe oss også dersom du synes det går kjappere. Våre ninja og serviceinnstilte kollegaer vil svare deg så fort de ser at det tikker inn en mail eller tlf fra deg! Hvis du velger å sende e-post om dette, tagg e-posten med: (B2B handel - internrabatt) - På denne måten kan vi svare deg enda raskere og ikke minst koble deg til en dedikert og effektiv salgskonsulent slik at dere får en personlig oppfølging på alt hos oss i Pomelo! 🎉


Pomelo rabattkode og tilbud #4 - ansattgode
POMELO​​

KONKLUSJON

I denne artikkelen har vi presentert vårt selskaps rabatttilbud til kunder, som inkluderer 4 forskjellige rabattmuligheter. Våre rabattmuligheter er utviklet for å hjelpe våre kunder å spare penger og gjøre det mer overkommelig for dem å kjøpe våre produkter. Vår vanlige rabatt er tilgjengelig for alle kunder, uavhengig av størrelsen på bestillingen, mens våre andre rabattmuligheter er for kunder som kjøper varer for over 15.000 kr og for bedriftskunder som kjøper varer for over 150 000 kr eller mer. 


Selv om vi tilbyr rabatter til våre kunder, er det viktig å påpeke at vi nesten aldri kjører aktive rabattkampanjer og derfor må alle tilfellene sendes til oss direkte. Dette skyldes at vi legger stor vekt på kvaliteten av produktene våre og mener at prisene våre er konkurransedyktige uten at vi trenger å gi ekstra rabatt. Vi selger alt direkte og kutter ut mellomledd som vanligvis legger på ekstra kostnader til produktene. Det betyr at du kan være trygg på at prisene du betaler hos oss, er rettferdige og at produktene du kjøper er av høy kvalitet 🙋🏼‍♀️


Hvis du mener at du treffer en av de 4 muligheten vi har presentert, må du virkelig ikke nåle med å sende oss en e-post, chat eller bare ringe oss. Vi vil alltid gjøre alt for å ha deg som en fornøyd kunde! ☀️ 


Til slutt vil vi si at vårt mål som selskap er å tilby høykvalitetsprodukter til en akseptabel pris slik at du ikke måtte rane en bank for å handle kontormøbler for hjemmekontoret eller kontorlokalene deres. Samtidig som vi gir den beste kundeservicen. Vi tror at våre eksklusive rabttkoder og tilbud er en flott måte å hjelpe våre kunder med å spare penger på, samtidig som de får høykvalitetsprodukter. Vi oppfordrer alle våre kunder til å følge med på våre kampanjer og rabatttilbud, og å kontakte oss hvis de har spørsmål om produktene våre.


Takk for at du har tatt deg tid til å lese om vårt selskaps kampanje og rabattstruktur. Vi håper at du vil fortsette å handle hos oss og at du vil nyte produktene våre i mange år framover. 


Aller beste hilsner 

Ninja og ergonomi gjengen i Pomelo.no ❤️Leave a comment