bar-delivery-icon-white Created with Sketch. Fri frakt i hele Norge
Stars Created with Sketch. 4,8 Stjerner på Trustpilot (Les omtalene)
Climate Created with Sketch. Klimanøytral

Ofte kjøpt sammen

4 Jysk kontorstol alternativer 🪑

Written by: Anniken

|

|

Time to read min

Du lurer sikkert på hvorfor i alle dager skriver Pomelo om Jysk kontorstol. Det skal jeg fortelle deg. For uansett om vi skriver om kontorstolene eller ikke, så kommer du til å undersøke det selv. Derfor, vil vi gjøre den jobben enkelt for deg. Vi ønsker helt genuin og nøytral komme med 3 gode forslag på hvilken Jysk kontorstol som kan være en grei alternativ. Vi alle har forskjellige behov. Og dersom ikke Jysk dekker de behovene du er på utkikk etter, kan du like gjerne ta en titt på vår nydelig kontorstol Vistabella. Derfor, det er veldig greit at vi skriver hva vi selv mener er gode alternativ for en Jysk kontorstol.


Vi håper at denne analysen kan fjerne frustrasjonen over jakten på den perfekte arbeidsstolen. Så uten å bable så mye mer, la oss hoppe i det som er gøy. Nemlig, hvilken kontorstol du skal velge for arbeidsrommet. Under hver av kontorstolene kommer vi til å legge til funksjonalitet som etter vår mening er viktig at en ergonomisk kontorstol skal ha. Deretter kommer vi til å markere om disse kontorstolene har disse funksjonalitet eller ikke. Funksjonalitetne som er meget viktig fo å ha en ergonomisk riktig arbeidsplass er: 


 • - 5D armlener
 • - Avtagbare armlener
 • - Justerbar nakkestøtte
 • - Justerbar ryggstøtte
 • - Roteringsmekanisme
 • - Bred sete
 • - Pris

JYSK KONTORSTOL ALTERNATIV #1: pomelo Vistabella

Pomelo sin Vistabella kontorstol er laget med øye for vakre detaljer, noe som gjør stolen like funksjonell som imponerende. Den avanserte og ergonomiske kontorstolen er en klassiker innen ergonomi og arbeidshelse. Passer bra i et moderne kontorplass eller for deg som ønsker både estetikk og ergonomi mens du jobber hjemmefra. Nemlig en interiørvennlig og ergonomisk kontorstol for hjemmekontoret! Vi har absolutt ikke spart på noen funksjonalitet her. Med mange ergonomiske funksjoner og reguleringsmuligheter er stolen svært behagelig å sitte i. Denne pene kontorstolen fremmer aktiv sitting og tilbyr det beste innen funksjon, estetikk og velvære. Sjekk den detaljerte og lange listen under for å finne ut om all funksjonalitet dette vakre produktet byr på. Hvis du har lyst å se alle de ergonomiske funksjonalitetene enda mer nøye, ta en titt på denne artikkelen her: (Vistabella kontorstol funksjonalitet)


Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Ja

Tilting av stol: Ja

5D armlener: Ja

Justerbar korsryggstøtte: Ja

Avtagbar nakkestøtte: Ja
Pris: 
6.990 kr 
Frakt: 
Fri frakt 
 JYSK KONTORSTOL ALTERNATIV #2: SEJSTRUP

Er du virkelig en av de som ikke tenker å sitte så altfor lenge og bare ha en stol å ha ved hev senk pulten, kan denne stolen være helt ok. Denne kontorstolen har Stofftrekk. Setepute i tykt skum for ekstra sittekomfort. Med regulerbar høyde og trinnløs vippefunksjon. B51 x H99-109 x D62 cm. Etter vår mening er den stolen helt ok. Men, selv om du vil sitte i kort tid, er det greit å ha en stol som har noen gode funksjonaliteter. Vi alle har forskjellige kropp så det er viktig å ha en stol som kan forme seg etter dine behov. Under kan du se på hvilken funk

jysk kontorstol

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Nei ❌

Tilting av stol: Ja 

5D armlener: Nei ❌

Justerbar korsryggstøtte: Nei ❌

Avtagbar nakkestøtte: Nei ❌
Pris: 
3.299 kr 
Frakt: 
Frakt kan komme i tillegg 


Jysk kontorstol alternativ #3: TAMDRUP

Noen ganger er det vanskelig å gi en totalvurdering av noe. Derfor, her tenker vi å skrive et kommentar av andre som har brukt stolen. 
 

Stolen er grei å montere, og er hlet kurrant å sitte i. Eneste som ikke er bra er at du blir klam i baken om en sitter lenge, det er ikke mye lufting i denne. Etter to uker har den bgynt å knirke hver gang jeg tipper den bakover, vriekr osm noe går tørt og lage en irritabel knirkelyd”


Ved enkle behov kan slike stoler være helt ok. Men dersom du sitter over lengre tid anbefaler vi stoler som tåler litt mye og ikke minst er luftig i stoffet. 

jysk kontorstol

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Nei ❌

Tilting av stol: Nei ❌

5D armlener: Nei ❌

Justerbar korsryggstøtte: Nei ❌

Avtagbar nakkestøtte: Nei ❌
Pris: 
2.999 kr 
Frakt: 
Frakt kommer i tillegg


Jysk kontorstol alternativ #4: KASTBJERG

Denne Jysk kontorstolen er også ca. det samme som den forrige. Denne er greit å sitte i. Men sitter over lengre tid kan den fort føles som varm og du bli klamm i sete. I tillegg så har ikke den så veldig mange funksjonalitet. Dersom du bruker kontorstolen lite og ikke tenker så mye på hvordan stolen ser ut, så er det helt ok valg. Denne stolen er mye for pengene. Samtidig må du være forsiktig å bruke den i korte perioder. Den er ikke bygd for å sitte lenge i den. Derfor, hvis du bryr deg om arbeidshelse og har lange arbeidsdager, anbefaler vi alltid å finne en kontorstol med flere funksjonalitet. 

jysk kontorstol

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Nei ❌

Tilting av stol: Nei ❌

5D armlener: Nei ❌

Justerbar korsryggstøtte: Nei ❌

Avtagbar nakkestøtte: Nei ❌
Pris: 
2.999 kr 
Frakt: 
Frakt kommer i tillegg


bonus alternativ 🎉 - Pomelo balanasestol

Vi vet, vi vet. Denne er ikke akkurat en kontorstol med hundrevis av funksjonalitet. Vi tenkte å ta det med for å vekke oppmerksomheten rundt bevegelse. Å sitte lenge er virkelig ikke anbefalt. Uansett hvor ergonomisk kontorstol du har, det å sitte over 30 minutter er virkelig helseskadelig. 


Denne kontorstolen er en god kombinasjon med en ordinær og ergonomisk kontorstol. Samtidig har den mulighet for høydejustering som gir deg støtte i overgangen mellom sittende og stående arbeidsstilling. Stolens smarte skålformede fot med anti sklibelegg gjør at bevegelsen tas ut helt nede ved gulvet og dermed byr på stor bevegelsesfrihet og variasjon i sittestilling. Rygg og magemuskulatur trenes dermed automatisk med en mer aktiv sittestilling. Ved at du sitter med hoftene i en mer åpen stilling og retter opp ryggen, så vil du få et økt oksygenopptak sammenlignet med å sitte på en ordinær stol. Siden ståstolen ikke har hjul, vil du også kunne beskytte gulvet på hjemmekontoret eller kontoret for merker og skader.

jysk kontorstol

Hev senk av sete: Ja - Passer til hev senk pult

Justering av setedybde: Nei

Tilting av stol: Nei

5D armlener: Nei

Nakkestøtte: Nei
Pris: 
2.490 kr 
Frakt: 
Fri frakt 

KONKLUSJON

Når det kommer til ergonomisk kontorstol, husk å ha disse valgmulighetene. 


 1. Hev senk av sete. Muligheten å kunne heve og senke setet. 
 2. Sete dybde. Sete dybde er utrolig viktig for å justere slik at kontorstolen blir tilpasset din beinlengde og din kropp. 
 3. Tilting av stol. Veldig viktig å kunne tilte funksjonen for en optimal komfort stilling. 
 4. Armlener Går opp og ned. Vi er bygd forskjellige så ja, armene bør kunne heves og senkes. 
 5. Armlenetopp inn og ut. Vi jobber forskjellig så utrolig viktig å kunne justere armlenene inn og ut.
 6. Armlenetopp Vinkles inn og ut. En annen viktig funksjon er nemlig å kunne vinkle de inn og ut.
 7. Armlenetopp Går frem og bak. 
 8. Armlener avtagbare. For deg som vil bare ha de bort.
 9. Nakkestøtte opp og ned. Veldig viktig å justere høyde for riktig nakkestilling.
 10. Nakkestøtte vinkle opp og ned. Enda en viktig nakkefunksjon.
 11. Nakkestøtte avtagbar. Jepp, det er noen der ute som synes det er mer behagelig å ta de av. Det skal de også få lov til! 
 12. Buet rygg. Husk, ryggen vår er buet naturlig. Derfor bør stolen være det samme for å opprettholde den naturlige formen. 
 13. Justerbart korsryggstøtte. En av de viktigste funksjonene er å tilpasse en pute som støtter den buede delen av ryggen. Justerbar korsryggstøtte.

Listen over er en meget forenklet beskrivelse. Hvis du ønsker å se en mer detaljert og presis beskrivelse og visuell fremvisning av alle de funksjonalitetne, kan du se det i denne artikkelen


Avslutningsvis ønsker vi å nevne at når du kjøper kontorstol fra Pomelo, kan du alltid spørre oss om det er noe ekstra vi kan gi når det kommer til pris. Er du student eller ønsker du å kjøpe flere kontormøbler for bedriften, kan du alltid få en litt rimeligere pris. Send oss en chat-melding og vi kan se hva vi kan få til! Alle våre kontorstol og hev senk pulter har frakt inkludert. Vi har også mulighet for sammedags-leveranse men dette gjelder kun i Oslo-området foreløpig. Hvis du vil også hva andre kunder synes om Pomelo kan du lese våre anmeldelser på Trustpilot eller vår lille blogginnlegg om kunders erfaring med Pomelo sine kontorstoler.


Som en bonus, og som vi har lovet i hele denne artikkelen, skal du se på vår fullstendig sammenligning av alle kontorstolene i denne artikkelen. Denne sammenligningen er nøye analysert og prisene er en gjennomsnittspris. Det sagt, vi alle kan gå glipp av litt informasjon så hvis det er noe du er uenig med oss her, føl deg 100% fri til å kontakte oss via chat eller e-post. 

Leave a comment