bar-delivery-icon-white Created with Sketch. Fri frakt i hele Norge
Stars Created with Sketch. 4,8 Stjerner på Trustpilot (Les omtalene)
Climate Created with Sketch. Klimanøytral

Ofte kjøpt sammen

10 hev senk pult størrelser for deg med liten plass

Written by: Homayoun Samim

|

|

Time to read min

En komplett guide for hev senk pult størrelser ✔️


Sitter du og vurderer enn 160x60 cm hev senk pult men du har egentlig KUN plass til en som er 100 cm bred? Vil du i tillegg ha en kontorpult som er pent å se på samtidig som den er hev senk bart? Lurer du også på om det finnes en elektrisk pult som har justerbar bordben? Tro meg, vi hører disse spørsmålene dag inn og dag ut 🙈 Bare nå for noen minutter siden snakket jeg med en kunde som lurte på hvilken størrelse som var best for han som jobbet fra en Mac men vurderte også å kjøpe seg en ekstern skjerm. For oss er det så enkelt å svare på disse spørsmålene men vi har innsett hvor viktig og frustrerende kan det være for noen der ute. Derfor, i stede for at jeg skulle ta meg en lang lunsj pause, valgte jeg heller å dele våre erfaringer med deg som ønsker å oppgradere hjemmekontoret med et pent, liten men samtidig elektrisk hev senk pult . I denne bloggen skal vi ta for oss følgende informasjon: 


 • Hvor mange forskjellige størrelser på hev senk pulter finnes
 • Hvilken størrelse passer de forskjellige behovene der ute 
 • Punkter som er viktig for dine behov

Uten å bable så mye mer, la oss hoppe på det som virkelig interresant. Nemlig hvilken hev senk pult størrelse funker for deg som enten har liten plass i heimen eller vil oppgradere hjemmekontoret - (Uten G😅)

Hev senk pult størrelse 68x40

Hev senk pult størrelse 68x40

Det er så mange størrelser der ute når det kommer til hev senk pulter. Det er jo egentlig ikke så rart når det er så mange forskjellige behov. En størrelse som er veldig populært fortiden hos oss er nemlig  En hev senk pult på 68 cm x 40 cm høres kanskje liten ut. Men det er faktisk ikke alltid størrelsen som teller (🤪). Derfor vil jeg si at denne pulten på og neste på listen er døpt til den “Lille giganten” hos oss. 


Hvor vi anbefaler å ha en slik hev senk pult:


 1. Hytte: For en gangs skyld kan vi faktisk si at vi skal ta et hyttekontor til kollegaene og arbeidsgiveren. Vi nordmenn som er så innmari glade i våre hytter og de inneklemte dagene, kan nå FAKTISK si at vi har “hyttekontor”. Denne nydelige hev senk pulten passer meget bra for deg som kan pendle fra jobb, til hjemmekontor og til hytten. Vel, er du en av dem som kan gjøre det så kan jeg bare si at du er meget heldig. Ikke alle som har muligheten. Så ta godt vare på den muligheten og husk å optimalisere hytten også med riktig ergonomi.
 2. Student-leilighet: Er du en av dem som bor, lager mat, sover og nå, har begynt å jobbe eller studere fra sine 10-kvm leiligheter? Du er ikke alene. Det er flere som oss der ute som prøver å maksimere mest mulig ut av de cm-ener de har tilgjengelig i sin lille leilighet. Derfor er denne pulten genial å ha hos deg. Du kan bruke den til å jobbe, studere eller leser pensum, samtidig som du kan senke den og bruke den som stuebord eller natt bord. Den har nok plass for å kunne ha en pc og ett par bøker oppå. Samtidig kan du senke den så lavt som 59 cm der du kan bruke det som stuebord eller nattbord.

Hva kan du ha på bordet:

 • Bærbar PC: Siden bordet har minimal med plass, vi anbefaler helst at dere skal bruke minst mulig på denne hev senk pulten. Den aller beste måten å jobbe i en slik hev senk pult er å ha kun en bærbar PC. Dersom du ønsker å ha tastatur, anbefaler vi virkelig at dere bruker en bærbarstativ slik at dere frigjør rom for å ha ekstern mus og tastatur.  Hev senk pult størrelse 78x50

Hev senk pult størrelse 78x50

Når det gjelder en hev senk pult i denne størrelsen, så er det faktisk ikke så mye forskjell. Samtidig gjør de små forskjellene store endringer. Bare at du går fra 68 cm til 78 cm, har du plutselig litt mer plass å lene armene. Den kaffekoppen du ville fjerne fra den første pulten har plutselig en fin plass i hjørne. Både denne og forrige størrelsen er fantastisk å ha på hytte eller student hybel. Under har vi ett par andre kreative steder du kan ha en liten hev senk pult på. 


Bruksområder til en slik hev senk pult:


 1. Kaffebord/arbeidsbord: Ikke få bakover sveis nå. Du trenger ikke stå og ta en kopp kaffe med gjestene dine. Denne pulten har faktisk en sittehøyde på 59 cm. Har du en sofa som er høyt nok, kan denne nydelige hev senk pulten fungere som kaffebord og et hev senk skrivebord. Har du en liten plass i heimen er dette møbelet et fantastisk alternativ å ha. På den måten slår du to fluer i ett smekk! 😅
 2. Møterom/stille-rom: Ser du at folk holder bærbare pcen i hånden mens de står og presenterer noe i møtetrommet? Eller har du noen fantastiske telefonselgere som har funnet seg i et stillerom og står som en opp ned L oppå kaffebordet for å sende tilbud til kunden? Vel, alle bedrifter har noen ansatte som finner de rareste plassene for å jobbe fra. Kopirom, møterom, stillerom osv osv. En slik liten hev senk pult er meget multifunksjonell. Den kan senkes til en høyde som fungerer både for stillesittende arbeid og som for de som ønsker å jobbe stående og forbrenne noen kalorier. 

Hva kan du ha på bordet:

 • Bærbar PC: Denne pulten er veldig bra som den første å kun ha en bærbar pc på. Men, hvis du er kreativ så kan du faktisk optimalisere det enda mer. Se under 👇🏼
 • Ekstra skjerm: Hvis du på liv og død skal ha en ekstra skjerm, så er du heldig her. Med en skjermarm, kan du faktisk feste den ekstraskjermen helt på kanten eller i hjørne og koble bærbare pcen direkte i den. Vi anbefaler absolutt ikke at du skal gjøre det men er du nødt så er du nødt. I det tilfelle anbefaler vi virkelig at du tar gjevnlige pauser fra skjermen slik at øyndene dine kan slappe av og at du ikke ødelegger synet. Men er du forsiktig, så skal det gå helt greit! 

Hev senk pult størrelse 105x60

Hev senk pult størrelse 105 cm

Oooookai! Nå skal vi snakke om ting som er litt gøyere. Hev senk pulter som er større og for de som har mye mer plass. Ehem, kanskje i øynene til de som bor i en fyrstikkeske 🙈 Men, en fantastisk størrelse på en annen hev senk pult som er liten, pen men er laget og designet slik at den kan by på masse plass er hev senk pult 105 cm x 60 cm. Hvorfor er denne så bra. Jo, det skal jeg fortelle nå. En hev senk pult som er 105 cm x 60 cm er liten nok at du kan dytte den hvor som helst i huset uten at den tar så mye oppmerksomhet. Samtidig er den stor nok for deg som jobber ofte hjemmefra og hjemmekontoret er en stor del av arbeidsuken. Under er noen andre fine bruksområder for denne pulten. 


Bruksområder til en slik hev senk pult:


 1. Soverommet: Denne størrelsen er såpass bra at den kan faktisk bli brukt på de fleste soverommene. Alle har plass til en liten pult der. Jeg vet, jeg vet! Vi ønsker å skille mellom kontor og soverommet. Men hvis du er nødt å ha hev senk pulten der, kan jeg komme med en liten trøst. Denne pulten er faktisk utrolig pen og interiørvennlig. Holder du bordet ryddig så føles ikke det som du har et arbeidsbord på soverommet. 
 2. Gjesterommet: Har du et gjesterom som blir brukt typ 1 gang i måneden eller en gang i halvåret? Mest fordi svigerforeldrene crasher der eller at du får besøk av et vennepar kun for noen dager? Det er også et fantastisk sted å ha en liten hev senk pult der. Du trenger absolutt ikke flytte på så mye der. Det er snakk om å rydde på ene hjørne der du kan heller ha hev senk pulten der 

Hva kan du ha på bordet:

 • Bærbar PC: Siden bordet har minimal med plass, vi anbefaler helst at dere skal bruke minst mulig på denne hev senk pulten. Den aller beste måten å jobbe i en slik hev senk pult er å ha kun en bærbar PC. Dersom du ønsker å ha tastatur, anbefaler vi virkelig at dere bruker en bærbarstativ slik at dere frigjør rom for å ha ekstern mus og tastatur.
 • Ekstern monitor: Pulten er liten og fin og har masse plass selv om den kun er 105 cm x 60 cm. Du har mye arbeidsareal på platen og kan lett sette en ekstra skjerm på bordet. Vi anbefaler heller å gå over til noe dypere i dybde hvis du jobber mye stående eller at du skal ha flere skjermer. For korte arbeidsintervaller, er denne pulten meget bra selv om du har ekstern skjerm. 

Hev senk pult størrelse 100x75

Hev senk pult størrelse 100 cm

Du tenker sikkert “wow, hva er forskjellen mellom denne størrelsen og forrige hev senk pulten". En hev senk pult på 100 cm x 75 cm har en fantastisk stor forskjell. Nemlig de 15 ekstra centimeterne i dybden. Selv om det er bare 15 cm, får du merkbare komfort når du går fra 60 til 75 cm i dybde. Du får retten og sletten mye mer å gå på når det kommer å ha arbeidsverktøy på overflaten.


Hvor vi anbefaler å ha en slik hev senk pult:


 1. Stuen: Du kan selv sagt bruke denne pulten hvor du har plass til og ønsker. Men en av de fine stedene som denne passer inn er nok enten i stue, gjesterommet eller innpå soverommet. Rett og slett fordi den har såpass plassvennlig lengde på 100 cm at du mest sannsynlig finner en plass til. 🙈
 2. Arbeidsrommet: Har du eget arbeidsrom så vil dene passe fint inn. Ikke alltid vi har det store arealet å leke med når det kommer til eget kontorrom i heimen, men en slik hev senk pult på 100 cm vil få fin plass i de fleste arebidsrommene. 

Hva kan du ha på bordet:

 • Bærbar PC: Den 100 cm x 75 cm store arbeidsflaten gir deg tilstrekkelig plass til å plassere din datamaskin, tastatur, mus og andre arbeidsrelaterte elementer. Dette gjør den ideell for både hjemmekontoret og det tradisjonelle kontormiljøet.
 • Ekstern monitor: Her kan du faktisk ha opptil 2 skjermer uten at det blir utfordring. Pulten er fantastisk for å jobbe både med bærbare pc-en der den er koblet til en eller 2 skjermer. Hev senk pult størrelse 120x60

Hev senk pult størrelse 120 cm

La oss introdusere deg til en av de mest populære størrelsene for de som ønsker å ha et dedikert rom for en hev senk pult. En størrelse på 120 cm x 60 cm og neste størrelsen i denne listen her er etter vår mening den mest optimale størrelsen for de som ikke vil okkupere så mye av bruksarealet i leiligheten men samtidig vil ha en ordentlig abreidspult. Denne hev senk pult størrelsen tilpasser seg dine arbeidsbehov, men også fremmer din helse og velvære.


Hvor vi anbefaler å ha en slik hev senk pult:


 1. Soverommet: Ja ja ja! Vi snakket om dette før. Ingen arbeid innpå soverommet. Men la oss forsvare det litt. Pulten er faktisk fortsatt liten nok til å ha på et soverom. Du vet beina på Pomelo Grand er justerbar så du kan justere den akkurat sånn som du vil. Om du vil plutselig plassere den mellom en seng og et skap. Eller om du vil sette det i et annet hjørnet. Uansett hva, syns vi denne pulten ikke tar sånn all verden med plass. Samtidig som den er stor nok for å gi deg perfekt areal for arbeid mens du jobber hjemmefra.
 2. Arbeidsrommet: Pulten er selvsagt en perfekt løsning om du har et eget dedikert rom for hjemmekontor. Den er stor nok for å ha effektive arbeidstimer med pc og skjerm. Samtidig tar ikke den så mye plass slik at du kan ha 

Hva kan du ha på bordet:

 • Bærbar PC: Den 120 cm x 60 cm store arbeidsflaten gir deg tilstrekkelig plass til å plassere din datamaskin, tastatur, mus og andre arbeidsrelaterte elementer. Dette gjør den ideell for både hjemmekontoret og det tradisjonelle kontormiljøet.
 • Ekstern monitor: Det er plass til en skjerm med denne dybde, men vi anbefaler at du helst har en monitor arm hvis du skal ha en skjerm. Grunnen til det er at når du står, kan det skjermen være nær øynene. En dybde på 75 er mye mer ergonomisk enn 60 hvis du IKKE skal ha en skjermarm. 

Hev senk pult størrelse 120x75

Hev senk pult størrelse 120x75

Nå er det tid for å snakke om en annen fin størrelse her. Vi liker denne veldig godt og er den vi anbefaler mest til de som spør hva bør de gå for. En 120x75 hev senk pult er en nydelig størrelse. Den gir deg ekstra arbeidsflate. Dette betyr at du har mer plass til å spre ut notater, skjermer og annet nødvendig utstyr. Med 15 ekstra centimeter i bredden kan du ha alt du trenger rett foran deg. Har du plass der du kan ha en med dybde på 75cm sier vi alltid ”go for it!“. Det føles som den har like mye plass som en med 80cm i dybde uten å se stor ut! 


Hvor vi anbefaler å ha en slik hev senk pult:


 1. Kontoret: En kontorpult i størrelse på 120x75 er alltid et trygt valg for deg som har flere arbeidsplass og trenger å ha mest mulig kontormøbler for ansatte! Skap en inspirerende arbeidssone med god plass til skjermer, tastatur, og alle nødvendige arbeidsverktøy samtidig som du kan ha plass til mye annet fint i rommet! 
 2. Stuen: Denne pulten passer i mange forskjellige smarte steder i heimen. Men vi må faktisk nevne at den har såpass fin størrelse at du kan fortsatt ha denne i stuen uten at den blir så dominant. Med justerbare bordbein kan du faktisk tilpasse den hvor som helst i stuen. Jeg vurderer faktisk det samme hos samboeren og der er det kun 20 kvm i areal i stuen. Ikke så mye med andre ord 😅 

Hva kan du ha på bordet:

 • Ekstra arbeidsverktøy: Her kan du ha mye på bordet i tillegg til din bærbare pc og eventuelle eksterne mus og tastatur. Den ekstra bredden på en 120x75 hev senk pult gir deg rom for kreativitet. Enten du liker å tegne, skrive eller bare vil ha litt ekstra plass til å organisere noen mapper, vil størrelsen på pulten by på mye plass for kreative arbeid.
 • Flere skjermer: Er du som meg og liker å nerde, spille eller jobber med IT, er det ofte smart med bruk av flere skjermer. En 120x75 hev-senk pult gir deg den ekstra bredden du trenger for å plassere flere skjermer komfortabelt, slik at du kan holde oversikt over alt du jobber med. Som for eksempel å ha Twitch på ene siden og skrive koder på andre siden 🙈 

Hev senk pult størrelse 140x60

Hev senk pult størrelse 140 cm

Denne er faktisk en undervurdert størrelse. En hev senk pult på 140x60 er litt magisk. Her kan du faktisk tilpasse bordet som du vil. Du kan dekorere og være kreativ på en helt annen måte. Du har god nok bredde til å faktisk bruke det litt sånn som hjørnebord uten å ta så mye plass. Tillegg ser den så mye mer estetisk ut. I tillegg kan den faktisk passes inn i arbeidsrom som ikke har så mye dybde men har mye bredde. Avlange arbeidsrom er faktisk ganske så vanlig så denne størrelsen måtte vi vare ta inn 🎉 


Hvor vi anbefaler å ha en slik hev senk pult:


 1. Gangen: Jepp! Den evig lange gangen du har bør jo bli brukt på en eller annen måte. Ikke alle har plass til bord med både bra lengde og dybde. Men har du en på 140x60, er den perfekt til avlange rom. Som et rom med lang bredde og lite i dybden. Eller en meget lang gang som har rom for mer enn bare å gå gjennom ene rommet til det andre 😜 
 2. Stuen: Denne pulten passer i mange forskjellige smarte steder i heimen. Men vi må faktisk nevne at den har såpass fin størrelse at du kan fortsatt ha denne i stuen uten at den blir så dominant. Med justerbare bordbein kan du faktisk tilpasse den hvor som helst i stuen. Jeg vurderer faktisk det samme hos samboeren og der er det kun 20 kvm i areal i stuen. Ikke så mye med andre ord 😅 

Hva kan du ha på bordet:


 • Skrive/tegneutstyr: Den fantastiske bredden gjør bordet til en nydelig arbeidsstasjon uten at den tar merkbar med plass. Er du glad i å skrive, tegne eller jobbe med med penn og papir, kan denne hev senk pult størrelsen være den ultimate størrelsen. Du kan lett plassere din bærbare pc, tastatur i tillegg til notatblokker, penner og annet skriveutstyr eller tegneutstyr. ✍️ 
 • Flere skjermer: Ja du kan faktisk ha flere skjermer selv om dybden er 60 cm! Hvis du er en av oss som liker å nerde, spille eller jobber med IT, er det ofte smart med bruk av flere skjermer. Men det kan være vanskelig når arbeidsrommet litt trang i dybden. Derfor, en 140 cm x 60 cm hev senk pult gir deg den ekstra bredden du trenger for å plassere flere skjermer komfortabelt, slik at du kan holde oversikt over alt du jobber med.

Hev senk pult størrelse 140x75

Hev senk pult størrelse 140 x 75

Her trenger ikke du velge enten det ene eller det andre som hev senk pult som er 140x60. Her kan du faktisk ha plass til det meste. En større pult gir deg mer plass til å spre ut dokumenter, notatblokker og annet arbeidsmateriale samtidig som du kan ha flere skjermer og bærbare pcen. Dette er spesielt viktig hvis du jobber med flere skjermer, vil ha stativ for ekstra enheter som nettbrett og ha notatblokkene ved siden av deg. 


Hvor vi anbefaler å ha en slik hev senk pult:


 1. Stort hjemmekontor: Det mest åpenbare stedet du kan ha en slik pult er om du har et hjemmekontor som har masse med plass eller et kontorlokale. Vi anbefaler jo alltid å gå for større bord dersom du har plass i huset, men som oftest vil det være begrensninger på arbeidsareal når det kommer til hjemmekontor. Men, har du mulighet, sier vi alltid ja til denne fine størrelsen. 
 2. Kontoret: Denne pulten passer like bra å ha hjemme som på kontoret. Fordelen med denne fine hev senk pult størrelsen er at den gir masse rom for arbeid i en større kontorlokaler, samtidig bringer den med seg muligheten å kunne organisere lokalene slik du vil. De tar ikke allverden med plass, men, har den perfekte størrelsen å ha på kontoret! 

Hva kan du ha på bordet:


 • Skrive/tegneutstyr/skrivemappe: Den fantastiske bredden gjør bordet til en nydelig arbeidsstasjon uten at den tar merkbar med plass. Er du glad i å skrive, tegne eller jobbe med med penn og papir, kan denne hev senk pult størrelsen være den ultimate størrelsen. Du kan lett plassere din bærbare pc, tastatur i tillegg til notatblokker, penner og annet skriveutstyr eller tegneutstyr. ✍️ 
 • Flere skjermer: Her kan du ha både skriveutstyr, bærbare pc og flere skjermer samtidig. Du trenger ikke, som nevnt tidligere, velge det ene eller det andre. Her har du muligheten å ha både flere skjermer rett foran deg og alt det andre pent spredt rundt på overflaten. 

Hev senk pult størrelse 160x75

Hev senk pult størrelse 160 x 75

Sist, men absolutt ikke minst! La oss introdusere den ultimate størrelsen på hev senk pult. Igjen, vi mener ikke at dette er det beste. Men den er definititvt søtrste hev senk pulten vi har per dags dato som er helt nydelig å ha for deg som har mye med plass. Du har så mye plass her at du kan enkelt og greit kan gjøre hva du vil. Du kan style dette bordet sånn som du vil i tillegg til at du vil kan ha mange arbeidsverktøy som flere skjermer, bærbare pcer og mye mer! 


Hvor vi anbefaler å ha en slik hev senk pult:


 1. Stort hjemmekontor: I lik linje som den andre hev senk pulten vi nevnte oppe, er det beste å ha et eget stort hjemmekontor for å kunne ha gleden av en slik hev senk pult med denne størrelsen. 
 2. Kontoret/kreativ hjørne: Kontorlokaler med store arbeidsareal har mye nytte av en slik hev senk pult. Det sagt, det er alltid dere har behov for det men hvis dere har masse med plass for ansatte og dere har behov for mange skjermer og forskjellige verktøy på bordet, er denne helt utmerket! I tillegg passer denne helt utmerket for de som jobber med kreative arbeidsoppgaver som filmredigering eller fotografering. Som oftest har du behov for en større hev senk pult for å kunne ha plass til å svinge fort eller sette fra deg arbeidsverktøy. 

Hva kan du ha på bordet:


 • Mye: 160x75 er en størrelse som rett og slett er helt perfekt. Den er ikke så dyp som 160x80 men samtidig gir den så og si like mye overflatesareal å leke med. Som nevnt tidligere er den et fantastisk for deg som har mange verktøy. Enten om du spiller inn podcast, redigerer film eller har mange forskjellige arbeidsverktøy. Eller at du er en av de wall street folkene med 4-5 skjermer. 🙈
 • Dekorasjon: Trenger ikke du ha 10 skjermer men fortsatt vil ha et stort bord fordi, ja, du bare vil, så har du mulighet å dekorere bordet ditt med forskjellige dekorasjoner. Det gjør alltid noe godt for sjelen å ha det hjemmekoselig på arbeidsrommet om ikke du vil at hjemmekontoret ser ut som kontorlokalene deres 😅

Hev senk pult størrelse 160x80

Hev senk pult størrelse 160 x 80

Nå snakker vi. Her kommer de 2 aller siste størrelsene som, ehem, ikke akkurat er anbefalt med deg med liten plass. Eller, vet du hva? Du velger selv hva du definerer som liten. Eller kanskje du bare har lyst å ha ett møbel i huset og det skal være denne hev senk pulten. Uansett hva du velger, er denne pulten det perfekte bordet for deg som faktisk har litt større plass enn gjennomsnittet. Vår favoritt er denne og neste størrelse. Ikke fordi de andre ikke er bra nok hev senk pult for å ha som arbeidsbord. Men mest fordi du kan style dette bordet så mye mer. En slik hev senk pult er perfekt for å ha litt ekstra. Pynte bordet ett hak mer enn de andre. Rett og slett fordi du har rom for det. 


Hvor vi anbefaler å ha en slik hev senk pult:


 1. Stort hjemmekontor: Ja, ordet sier seg selv. Du må ha stort rom for et slikt bord. Så her er det beste å ha et eget stort hjemmekontor for å kunne ha gleden av en slik hev senk pult med denne størrelsen. 
 2. Kontoret/kreativ hjørne: Denne og neste hev senk pult størrelse er helt fantastisk for store kontorlokaler som har masse med plass for kontormøbler. I tillegg passer denne helt utmerket for de som jobber med kreative arbeidsoppgaver som filmredigering eller fotografering. Som oftest har du behov for en større hev senk pult for å kunne ha plass til å svinge fort eller sette fra deg arbeidsverktøy. 

Hva kan du ha på bordet:


 • Mye: Denne hev senk pulten gir mye fleksibilitet og plass for arbeid. Denne pulten er helt fantastisk for deg som har mange verktøy. Enten om du spiller inn podcast, redigerer film eller har mange forskjellige arbeidsverktøy. Eller at du er en av de wall street folkene med 4-5 skjermer. 🙈
 • Dekorasjon: Her også, dersom du ikke trenger en stor hev senk pult men du bare ønsker å ha mye plass, så får du muligheten å dekorere bordet ditt med forskjellige dekorasjoner. Grønne planter, bilder av venner og familie eller andre koselige dekorasjoner. Det gjør alltid noe godt for sjelen å ha det hjemmekoselig på arbeidsrommet om ikke du vil at hjemmekontoret ser ut som kontorlokalene deres 😅

KONKLUSJON: 

 

La oss si det på en annen måte. Hvis du er lei av å massere samboeren i ryggen eller skuldrene grunnet dårlig arbeidsstasjon på arbeidsrommet, eller at du rett og slett ikke gidder å ha mer vondt i ryggen eller nakken, anbefaler jeg at du setter deg godt inni ergonomi og ergonomiske prinsipper. Spesielt når det kommer til hev senk pulter og hvilken størrelser som passer best for deg eller dere.


Valget av riktig størrelse på hev  senk pulten blir mer og mer viktig nå som hjemmekontoret er ny normen. Vi alle har forskjellige kropp, behov og interesser. Hvis verken kontorstol eller skrivebordet spiller i lag med de 8 timene vi sitter foran skjermen, vil største delen av arbeidsdagen bli rett og slett helt ødelagt. Hvorfor mener vi ødelagt? Vel, når du sitter og har det ubehagelig i 8 timer hver eneste arbeidsdag, hva tror du effekten vil være da? Yes! Du har helt rett. En skrikende kropp eller partner som klager på hvor mye smerter de går gjennom. Med andre ord, ikke la dårlig ergonomi gå utover helse og gleden i hverdagen. Et godt, ergonomisk riktig og bra tilpasset hjemmkontor, er direkte link med å ha det bra både mentalt og fysisk. Som gjør at du er mer glad og med masse energi. 


Nå som du vet hvor viktig det er med hev senk pult, gå gjennom alle disse størrelsene i denne artikkelen og se hva som passer best for deg. Det som er virkelig. viktig å tenke på når du skal velge et skrivebord for din lille eller store arbeidsstasjon er følgende ting: 


 • Hvor mye plass du har?
 • Hvor ofte sitter du og jobber hjemmefra?
 • Trenger du flere skjermer?
 • Hvordan er interiøret rundt deg?
 • Hva er budsjettet? 

Når du har svar på disse spørsmålene, er det mye enklere å ta et godt og riktig valg. Håper artikkelen gjorde deg noe klokere og hvis det er noen tema du ønsker at vi skal skrive om her, er det bare å sende oss en epost eller faktisk ta telefonen og ringe oss. 


Vi alle ønsker deg  en fantastisk arbeidsuke ☀️

Leave a comment