bar-delivery-icon-white Created with Sketch. Fri frakt i hele Norge
Stars Created with Sketch. 4,8 Stjerner på Trustpilot (Les omtalene)
Climate Created with Sketch. Klimanøytral

Ofte kjøpt sammen

3 Kinnarps kontorstol alternativer som er verdt å vite om 🥰

Written by: Anniken

|

|

Time to read min

Er Kinnarps kontorstoler bare hypet opp eller er den virkelig så bra som folk tror? Vet du hva? Den avgjørelsen skal du ta selv. I denne bloggartikkelen skal vi komme med et helt nøytral sammenligning av noen av Kinnarps kontorstol alternativene som passer best for hjemmekontor pluss andre alternativer. Som for eksempel Vistabella kontorstolen. Når du har lest og gått gjennom denne artikkelen skal du selv bestemme hva og hvilken av disse ergonomiske kontorstolene er det verdt å betale for. Ikke minst om Kinnarps kontorstol har de funksjonlalitetene som passer dine behov. For husk, en ergonomisk kontorstol skal til syvende og sist gjøre en jobb. Det er å gi deg en fantastisk komfort mens du jobber. Enten om det er fra kontoret eller hjemmekontoret. Derfor vil vi at du skal love oss en ting, at funksjonalitet og komfort for arbeidsrommet kommer først. Med andre ord, om du skal velge noen av Kinnarps kontorstol modellene eller andre modeller, så er aller viktigste punktet om kontorstolen er tilpasset dine behov og har alt av funksjonalitet som du trenger.


Vi håper at denne analysen kan fjerne frustrasjonen over jakten på den perfekte arbeidsstolen. Så uten å bable så mye mer, la oss hoppe i det som er gøy. Nemlig hva i alle dager skal du velge av kontorstol til den fine og moderne arbeidsplassen eller hjemmekontoret ditt. Å skaffe det fineste og ikke minst mest ergonomisk riktige kontorstol for et hjemmekontor kan spille en viktig rolle for helsen din.


De viktigste kontorstol kriteriene for oss er: 

1- Ergonomiske funksjonalitetene  

2- Sittekomfort 

3- Design

5- Pris - (Hentet fra juli.2023. Pris kan variere basert på tilbud leverandørene kan ha)

Kinnarps kontorstol alternativ #1: pomelo Vistabella

Pomelo sin Vistabella kontorstol er laget med øye for vakre detaljer, noe som gjør stolen like funksjonell som imponerende. Den avanserte og ergonomiske kontorstolen er en klassiker innen ergonomi og arbeidshelse. Passer bra i et moderne kontorplass eller for deg som ønsker både estetikk og ergonomi mens du jobber hjemmefra. Nemlig en interiørvennlig og ergonomisk kontorstol for hjemmekontoret! Vi har absolutt ikke spart på noen funksjonalitet her. Med mange ergonomiske funksjoner og reguleringsmuligheter er stolen svært behagelig å sitte i. Denne pene kontorstolen fremmer aktiv sitting og tilbyr det beste innen funksjon, estetikk og velvære. Sjekk den detaljerte og lange listen under for å finne ut om all funksjonalitet dette vakre produktet byr på. Hvis du har lyst å se alle de ergonomiske funksjonalitetene enda mer nøye, ta en titt på denne artikkelen her: (Vistabella kontorstol funksjonalitet)


Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Ja

Tilting av stol: Ja

5D armlener: Ja

Justerbar korsryggstøtte: Ja

Avtagbar nakkestøtte: Ja
Pris: 
6.990 kr 
Frakt: 
Fri frakt 
 Kinnarps kontorstol alternativ #2: CAPELLA

Med denne gode og svenskproduserte kontrostolen Capella, får du også mye ergonomi og komfort. Kinnarps er et kjent merkevare som fokuserer på ergonomi og ergonomiske kontorstoler. Capella har mange funksjonalitet og må si at det er virkelig et godt valg når det kommer til en fantastisk kontorstol. Men, det er veldig viktig å legge merke til en ting her. Capella har mange forskjellige modeller. Vi har nå valgt den kontorstol modellen som etter vår mening skal ha mest mulig ergonomisk funksjonalitet når det kommer til en komfortabel kontorstol. Den modellen vi har valgt skal ha både armlener og nakkestøtte. Det sagt, her er ting som greit å tenke på. Armlene er 4D og ikke 5D armlener. I tillegg er det ikke mulig å ta av nakkestøtten om du har behov for det. Men, hvis ikke de tingene viktig for deg, så er Capella kontorstol en fin stol å velge. Mulig prisen kan være litt stiv men, ja, har du overskudd av penger i disse inflasjonstidene, er det bare å slå til med en Kinnarps kontorstol.

Pomelo blogg om kontorstol. Bildet beskriver stresless kontorstol

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Ja

Tilting av stol: Ja

5D armlener: Nei

Justerbar korsryggstøtte: Nei

Avtagbar nakkestøtte: Nei
Pris: 
18.000 - 20.000 kr
Frakt: 
Avhengig av forhandler og butikk

Kinnarps kontorstol alternativ #3: kinnarps plus 8

En kontorstol av høy kvalitet med fokus på naturlig bevegelse. Svart fotkryss og hjul. synkron vippefunksjon, armlener 4 justerbar i høyde, bredde og dybde, nakkestøtte (trinnløs regulerbar) i sort kunstskinn. Synkron mekanismen gir deg en nøye avveiet bevegelsesmønster og en trygg komfort. Selv de fine linjene er gjennomtenkt og skal være tidløse med god design. Sittedybde, høyde og ryggstøtte kan stilles inn. Disse produktene tilhører Kinnarps sin såkalte Express-sortiment, og har en estimert leveringstid på 3-4 uker avhengig av hvor du befinner deg i landet.


Se fullstendig funksjonalitet og vurdering av denne stolene nederst i artikkelen. Her har vi tatt med oss det som kan være interresant og viktig for deg som ønsker å skaffe seg en kontorstol enten til kontoret eller hjemmekontoret.

Pomelo blogg om kontorstol. Bildet beskriver stresless kontorstol

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Ja

Tilting av stol: Ja

5D armlener: Nei

Justerbar korsryggstøtte: Ja

Avtagbar nakkestøtte: Nei
Pris: 
11.000 - 15.000 kr
Frakt: 
Avhengig av forhandler og butikk

bonus alternativ 🎉 - Pomelo balanasestol

Vi vet, vi vet. Denne er ikke akkurat en kontorstol med hundrevis av funksjonalitet. Vi tenkte å ta det med for å vekke oppmerksomheten rundt bevegelse. Å sitte lenge er virkelig ikke anbefalt. Uansett hvor ergonomisk kontorstol du har, det å sitte over 30 minutter er virkelig helseskadelig. 


Denne kontorstolen er en god kombinasjon med en ordinær og ergonomisk kontorstol. Samtidig har den mulighet for høydejustering som gir deg støtte i overgangen mellom sittende og stående arbeidsstilling. Stolens smarte skålformede fot med anti sklibelegg gjør at bevegelsen tas ut helt nede ved gulvet og dermed byr på stor bevegelsesfrihet og variasjon i sittestilling. Rygg og magemuskulatur trenes dermed automatisk med en mer aktiv sittestilling. Ved at du sitter med hoftene i en mer åpen stilling og retter opp ryggen, så vil du få et økt oksygenopptak sammenlignet med å sitte på en ordinær stol. Siden ståstolen ikke har hjul, vil du også kunne beskytte gulvet på hjemmekontoret eller kontoret for merker og skader.

Pomelo blogg om kontorstol. Bildet beskriver pomelo sin balansestol

Hev senk av sete: Ja - Passer til hev senk pult

Justering av setedybde: Nei

Tilting av stol: Nei

5D armlener: Nei

Nakkestøtte: Nei
Pris: 
2.490 kr 
Frakt: 
Fri frakt 

KONKLUSJON

Når det kommer til ergonomisk kontorstol, husk å ha disse valgmulighetene.


 

 1. Hev senk av sete. Muligheten å kunne heve og senke setet.
 2. Sete dybde. Sete dybde er utrolig viktig for å justere slik at kontorstolen blir tilpasset din beinlengde og din kropp.
 3. Tilting av stol. Veldig viktig å kunne tilte funksjonen for en optimal komfort stilling.
 4. Armlener Går opp og ned. Vi er bygd forskjellige så ja, armene bør kunne heves og senkes.
 5. Armlenetopp inn og ut. Vi jobber forskjellig så utrolig viktig å kunne justere armlenene inn og ut.
 6. Armlenetopp Vinkles inn og ut. En annen viktig funksjon er nemlig å kunne vinkle de inn og ut.
 7. Armlenetopp Går frem og bak.
 8. Armlener avtagbare. For deg som vil bare ha de bort.
 9. Nakkestøtte opp og ned. Veldig viktig å justere høyde for riktig nakkestilling.
 10. Nakkestøtte vinkle opp og ned. Enda en viktig nakkefunksjon.
 11. Nakkestøtte avtagbar. Jepp, det er noen der ute som synes det er mer behagelig å ta de av. Det skal de også få lov til!
 12. Buet rygg. Husk, ryggen vår er buet naturlig. Derfor bør stolen være det samme for å opprettholde den naturlige formen.
 13. Justerbart korsryggstøtte. En av de viktigste funksjonene er å tilpasse en pute som støtter den buede delen av ryggen. Justerbar korsryggstøtte.

 

Listen over er en meget forenklet beskrivelse. Hvis du ønsker å se en mer detaljert og presis beskrivelse og visuell fremvisning av alle de funksjonalitetne, kan du se det i denne artikkelen. Avslutningsvis ønsker vi å nevne at når du kjøper kontorstol fra Pomelo, kan du alltid spørre oss om det er noe ekstra vi kan gi når det kommer til pris. Er du student eller ønsker du å kjøpe flere kontormøbler for bedriften, kan du alltid få en litt rimeligere pris. Send oss en chat-melding og vi kan se hva vi kan få til! Alle våre kontorstol og hev senk pulter har frakt inkludert. Vi har også mulighet for sammedags-leveranse men dette gjelder kun i Oslo-området foreløpig. Hvis du vil også hva andre kunder synes om Pomelo kan du lese våre anmeldelser på Trustpilot eller vår lille blogginnlegg om kunders erfaring med Pomelo sine kontorstoler.


Som en bonus, og som vi har lovet i hele denne artikkelen, skal du se på vår fullstendig sammenligning av alle kontorstolene i denne artikkelen. Denne sammenligningen er nøye analysert og prisene er en gjennomsnittspris. Det sagt, vi alle kan gå glipp av litt informasjon så hvis det er noe du er uenig med oss her, føl deg 100% fri til å kontakte oss via chat eller e-post.

Sammenligning av Stressless kontorstol og vistabella kontorstol

Leave a comment