bar-delivery-icon-white Created with Sketch. Fri frakt i hele Norge
Stars Created with Sketch. 4,8 Stjerner på Trustpilot (Les omtalene)
Climate Created with Sketch. Klimanøytral

Ofte kjøpt sammen

Stressless kontorstol eller Vistabella kontorstol - Hvem er best?

Written by: Anniken

|

|

Time to read min

Er en Stressless kontorstol bare hypet opp eller er den virkelig så bra som folk tror? Vet du hva? Den avgjørelsen skal du ta selv. I denne bloggartikkelen skal vi komme med et helt nøytral sammenligning av noen av Stressless kontorstol alternativene som passer best for hjemmekontor pluss andre alternativer. Som for eksempel Vistabella kontorstolen. Når du har lest og gått gjennom denne artikkelen skal du selv bestemme hva og hvilken av disse ergonomiske kontorstolene er det verdt å betale for. Ikke minst om Stressless kontorstol har de funksjonlalitetene som passer dine behov. For husk, en ergonomisk kontorstol skal til syvende og sist gjøre en jobb. Det er å gi deg en fantastisk komfort mens du jobber. Enten om det er fra kontoret eller hjemmekontoret. Derfor vil vi at du skal love oss en ting, at funksjonalitet og komfort for arbeidsrommet kommer først. Med andre ord, om du skal velge noen av stressless kontorstol modellene eller andre modeller, så er aller viktigste punktet om kontorstolen er tilpasset dine behov og har alt av funksjonalitet som du trenger. 


Vi håper at denne analysen kan fjerne frustrasjonen over jakten på den perfekte arbeidsstolen. Så uten å bable så mye mer, la oss hoppe i det som er gøy. Nemlig, hvilken kontorstol du skal velge for arbeidsrommet. 


– Test av stressless kontorstol 

– Passer Stressless kontorstol for hjemmekontor?

– Hvordan er de forskjellige modellene?

– Finnes det andre alternativer som er bedre? 

– Sist men ikke misnt, hva koster disse kontorstolene?

– En total sammenligning av ekornes Stressless kontorstolene


De viktigste kontorstol kriteriene for oss er: 

1- Ergonomiske funksjonalitetene  

2- Sittekomfort 

3- Design

5- Pris - (Hentet fra juli.2023. Pris kan variere basert på tilbud leverandørene kan ha)

Stressless kontorstol alternativ #1: pomelo Vistabella

Pomelo sin Vistabella kontorstol er laget med øye for vakre detaljer, noe som gjør stolen like funksjonell som imponerende. Den avanserte og ergonomiske kontorstolen er en klassiker innen ergonomi og arbeidshelse. Passer bra i et moderne kontorplass eller for deg som ønsker både estetikk og ergonomi mens du jobber hjemmefra. Nemlig en interiørvennlig og ergonomisk kontorstol for hjemmekontoret! Vi har absolutt ikke spart på noen funksjonalitet her. Med mange ergonomiske funksjoner og reguleringsmuligheter er stolen svært behagelig å sitte i. Denne pene kontorstolen fremmer aktiv sitting og tilbyr det beste innen funksjon, estetikk og velvære. Sjekk den detaljerte og lange listen under for å finne ut om all funksjonalitet dette vakre produktet byr på. Hvis du har lyst å se alle de ergonomiske funksjonalitetene enda mer nøye, ta en titt på denne artikkelen her: (Vistabella kontorstol funksjonalitet)


Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Ja

Tilting av stol: Ja

5D armlener: Ja

Justerbar korsryggstøtte: Ja

Avtagbar nakkestøtte: Ja
Pris: 
6.990 kr 
Frakt: 
Fri frakt 
 Stressless kontorstol alternativ #2: Berlin

Stressless kontorstol Berlin har et retro-inspirert uttrykk, mens den slanke silhuetten gjør den moderne og tidsriktig. Stolen har noen få av de ergonomiske funksjonalitetene som heve og senke stolen. Stolen kan også tiltes når du lener deg bak. Dette designet er tilgjengelig i tre ulike rygghøyder: Lav rygg, høy rygg og med regulerbar nakkestøtte (+10cm). Hjulene på understellet gjør det enkelt å bevege seg rundt. Under setet finner du en hendel som lar deg justere setehøyden.


Denne stolen gir deg 2 ergonomiske funksjoner når det kommer til en kontorstol. Etter vår mening så skal en ergonomisk kontorstol ha enda flere funksjoner for å bringe med seg en god og behagelig tilværelse for deg som ønsker å ha arbeidsrelaterte skader unna. 

Pomelo blogg om kontorstol. Bildet beskriver stresless kontorstol

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Nei

Tilting av stol: Ja (Begrenset justeringsmuligheter)

5D armlener: Nei

Justerbar korsryggstøtte: Nei

Avtagbar nakkestøtte: Nei
Pris: 
18.000-24.000 kr
Frakt: 
Avhengig av forhandler og butikk 
Stressless kontorstol alternativ #3: Vanilla

Stressless kontorstol Vanlia til hjemmekontor har et lett design som enkelt kan tilpasses ulike interiør. Ryggstøtten vil følge dine bevegelser når du lener deg tilbake, samtidig skyves setet litt frem. Hjulene på understellet gjør at du enkelt kan bevege deg rundt og hendelen under setet lar deg justere setehøyden med inntil 12 cm.


Husk, vi har en totaloversikt over alle funksjonlitetene til alle disse ergonomiske kontorstolene nederst i denne artikkelen for å gjøre jobben å sammenligne alle stolene mye enklere for deg.

Pomelo blogg om kontorstol. Bildet beskriver stresless kontorstol

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Nei

Tilting av stol: Ja (Begrenset justeringsmuligheter)

5D armlener: Nei

Justerbar korsryggstøtte: Nei

Avtagbar nakkestøtte: Nei
Pris: 
8.000-10.000 kr
Frakt: 
Avhengig av forhandler og butikk
Stressless kontorstol alternativ #4: LONDON

Stressless kontorstol london er også en populær og ergonomisk kontorstol. Stressless London er inspirert av "the swinging 60's". Dette designet er tilgjengelig med tre ulike rygghøyder: Lav rygg, høy rygg og med regulerbar nakkestøtte (+10cm). Hjulene på understellet gjør det enkelt å bevege seg rundt. Under setet finner du en hendel som lar deg justere setehøyden.


Se fullstendig funksjonalitet og vurdering av denne stolene nederst i artikkelen. Her har vi tatt med oss det som kan være interresant og viktig for deg som ønsker å skaffe seg en kontorstol enten til kontoret eller hjemmekontoret.

Pomelo blogg om kontorstol. Bildet beskriver stresless kontorstol

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Nei

Tilting av stol: Ja (Begrenset justeringsmuligheter)

5D armlener: Nei

Justerbar korsryggstøtte: Ja

Avtagbar nakkestøtte: Nei
Pris: 
20.000 - 24.000 kr
Frakt: 
Avhengig av forhandler og butikk
Stressless kontorstol alternativ #5: consul

Det er jo ikke rart at denne kontorstolen er populær. Stressless kontorstol designet Consul har jo eksistert i 10-tals med år. Om ikke de hadde vært kjent, vet vi ikke hva annet kunne det. Men, fra spøk til alvor. Stressless Consul har alltid vært en fantastisk kontorstol i øyene til forbrukerne. Denne modellen til hjemmekontor har samme funksjoner som en Stressless lenestol, og tilbyr god støtte for korsrygg og hode, både når du sitter oppreist og når du lener deg bakover. Stressless Consul Home Office er en klassisk stol med fast sittekomfort. Stressless-stoler til hjemmekontor har hjul som gjør det enkelt å bevege seg rundt, og du kan justere setehøyden for å finne den perfekte sittestillingen. Kontorstolen kan heves og senkes og ikke minst tiltes bakover. Det er kun disse funksjonalitetene som følger med i denne modellen. 

 

Dersom punktene vi nevnte oppe er ok for deg og at du ikke trenger å rane en bank for å kjøpe den, kan du selvfølgelig vurdere denne kontorstolen.😅

Pomelo blogg om kontorstol. Bildet beskriver stresless kontorstol

Hev senk av sete: Ja

Justering av setedybde: Nei

Tilting av stol: Ja (Begrenset justeringsmuligheter)

5D armlener: Nei

Justerbar korsryggstøtte: Nei

Avtagbar nakkestøtte: Nei
Pris: 
18.000 - 20.000 kr
Frakt: 
Avhengig av forhandler og butikk

bonus alternativ 🎉 - Pomelo balanasestol

Vi vet, vi vet. Denne er ikke akkurat en kontorstol med hundrevis av funksjonalitet. Vi tenkte å ta det med for å vekke oppmerksomheten rundt bevegelse. Å sitte lenge er virkelig ikke anbefalt. Uansett hvor ergonomisk kontorstol du har, det å sitte over 30 minutter er virkelig helseskadelig. 


Denne kontorstolen er en god kombinasjon med en ordinær og ergonomisk kontorstol. Samtidig har den mulighet for høydejustering som gir deg støtte i overgangen mellom sittende og stående arbeidsstilling. Stolens smarte skålformede fot med anti sklibelegg gjør at bevegelsen tas ut helt nede ved gulvet og dermed byr på stor bevegelsesfrihet og variasjon i sittestilling. Rygg og magemuskulatur trenes dermed automatisk med en mer aktiv sittestilling. Ved at du sitter med hoftene i en mer åpen stilling og retter opp ryggen, så vil du få et økt oksygenopptak sammenlignet med å sitte på en ordinær stol. Siden ståstolen ikke har hjul, vil du også kunne beskytte gulvet på hjemmekontoret eller kontoret for merker og skader.

Pomelo blogg om kontorstol. Bildet beskriver pomelo sin balansestol

Hev senk av sete: Ja - Passer til hev senk pult

Justering av setedybde: Nei

Tilting av stol: Nei

5D armlener: Nei

Nakkestøtte: Nei
Pris: 
2.490 kr 
Frakt: 
Fri frakt 

KONKLUSJON

Når det kommer til ergonomisk kontorstol, husk å ha disse valgmulighetene. 


 1. Hev senk av sete. Muligheten å kunne heve og senke setet. 
 2. Sete dybde. Sete dybde er utrolig viktig for å justere slik at kontorstolen blir tilpasset din beinlengde og din kropp. 
 3. Tilting av stol. Veldig viktig å kunne tilte funksjonen for en optimal komfort stilling. 
 4. Armlener Går opp og ned. Vi er bygd forskjellige så ja, armene bør kunne heves og senkes. 
 5. Armlenetopp inn og ut. Vi jobber forskjellig så utrolig viktig å kunne justere armlenene inn og ut.
 6. Armlenetopp Vinkles inn og ut. En annen viktig funksjon er nemlig å kunne vinkle de inn og ut.
 7. Armlenetopp Går frem og bak. 
 8. Armlener avtagbare. For deg som vil bare ha de bort.
 9. Nakkestøtte opp og ned. Veldig viktig å justere høyde for riktig nakkestilling.
 10. Nakkestøtte vinkle opp og ned. Enda en viktig nakkefunksjon.
 11. Nakkestøtte avtagbar. Jepp, det er noen der ute som synes det er mer behagelig å ta de av. Det skal de også få lov til! 
 12. Buet rygg. Husk, ryggen vår er buet naturlig. Derfor bør stolen være det samme for å opprettholde den naturlige formen. 
 13. Justerbart korsryggstøtte. En av de viktigste funksjonene er å tilpasse en pute som støtter den buede delen av ryggen. Justerbar korsryggstøtte.

Listen over er en meget forenklet beskrivelse. Hvis du ønsker å se en mer detaljert og presis beskrivelse og visuell fremvisning av alle de funksjonalitetne, kan du se det i denne artikkelen


Avslutningsvis ønsker vi å nevne at når du kjøper kontorstol fra Pomelo, kan du alltid spørre oss om det er noe ekstra vi kan gi når det kommer til pris. Er du student eller ønsker du å kjøpe flere kontormøbler for bedriften, kan du alltid få en litt rimeligere pris. Send oss en chat-melding og vi kan se hva vi kan få til! Alle våre kontorstol og hev senk pulter har frakt inkludert. Vi har også mulighet for sammedags-leveranse men dette gjelder kun i Oslo-området foreløpig. Hvis du vil også hva andre kunder synes om Pomelo kan du lese våre anmeldelser på Trustpilot eller vår lille blogginnlegg om kunders erfaring med Pomelo sine kontorstoler.


Som en bonus, og som vi har lovet i hele denne artikkelen, skal du se på vår fullstendig sammenligning av alle kontorstolene i denne artikkelen. Denne sammenligningen er nøye analysert og prisene er en gjennomsnittspris. Det sagt, vi alle kan gå glipp av litt informasjon så hvis det er noe du er uenig med oss her, føl deg 100% fri til å kontakte oss via chat eller e-post. 

Sammenligning av Stressless kontorstol og vistabella kontorstol

Leave a comment